做緊濾水器公司,拆解鑽石能量水

579 回覆
436 Like 7 Dislike
香港食水含氯嫁咩?

小學有教架喎
係咪好耐以前垃圾肥媽賣廣告果部?

唔係蔡瀾咩
]
水就係水,H2O, pH一定係7左右,點會有pH11 的水,你估外國極硬礦泉水?

皮膚pH 都係5.5左,去到pH 3 一飲就好撚酸,咁都有人信

礸石能量得covalent bond, 2千度先打得開
水份子不嬲都係納米級

真係要純水一係distilled water 一係deionized water, 同埋水入面有好多人需要的mineral, 去沙石鉛,無左水管味已經夠曬

巴打有D料到喎

加多個前置完

用緊呢部 3000幾
1支濾雜質+殺菌 1支濾重金屬
通常都直接開水就飲

有冇巴打用緊

拿巴打,首先有幾樣野要同你講。。
第一,呢部機應該係淘寶貼牌貨,絕對唔係呢間公司自己出。

第二,呢部樣指既NSF CLASS1 并唔係咩效能,只係代表濾芯密度達0.5微米。

第三,呢D咩療法呀天然呀神神秘秘既唔好太信喇

用緊呢部 3000幾
通常都直接開水就飲

有冇巴打用緊

第二,呢部樣指既NSF CLASS1 并唔係咩效能,只係代表濾芯密度達0.5微米。

同埋唔好再即開即飲喇,呢部野第一,唔值3千幾。第二,效能冇保證

用緊呢部 3000幾
通常都直接開水就飲

有冇巴打用緊

唔怪得D貼紙就甩咁

唔怪得D貼紙就甩咁

點解成日都有人中招

唔怪得D貼紙就甩咁

點解成日都有人中招

我本身屋企無用開,但自從睇緊巴打你呢個post,我會認真選購下
http://www.hk-water.com/clean-tube-service/promotion-1.html?gclid=Cj0KEQjwk-jGBRCbxoPLld_bp-IBEiQAgJaftcIazENwDJZfAWlwx8Z1ETWsGsyLPea7lGuwSkXsfLgaAmZM8P8HAQ
巴打依間啲野得唔得?

H-104
如果差唔多價有冇啲分到期又靚正既介紹
Thanks!

你要裝枱底既選擇唔多。呢間係我地同期既對頭。。
不過你同佢買H104都OK既,一係睇Aquasana aq5300。不過佢其實產品就算啦
睇吓先
屋企都緊個成6k幾嘅濾水器
同埋你地問我有咩推介,平既我答AQ4000,枱底既AQ5300。
原因唔係打手,係因為真心平
AQ4000八舊水就拎到NSF42,53,仲想點。

同埋我係打手,我做咩要打部最平最CHEAP
]
水就係水,H2O, pH一定係7左右,點會有pH11 的水,你估外國極硬礦泉水?

皮膚pH 都係5.5左,去到pH 3 一飲就好撚酸,咁都有人信

礸石能量得covalent bond, 2千度先打得開
水份子不嬲都係納米級

真係要純水一係distilled water 一係deionized water, 同埋水入面有好多人需要的mineral, 去沙石鉛,無左水管味已經夠曬

巴打有D料到喎

中學chem有教,去到大學chem做lab 會教埋幾多雜質嘅水係屬於咩類別

信咩鑽石能量,強酸水跟本連中學基本chem都唔識

二三千買個除氯除鉛去沙石都正正,萬幾銀夠買reverse osmosis (但你係咪要飲咁純嘅水呢,你隻杯無細菌係上面?),但就信埋d低能廣告買d無用水機

長期飲純水會少咁d mineral, 對身體反而無咁好
濾水器一定要 Doulton

agger

提提你兩個,佢支濾芯會叫你洗下,注意,洗下係為左保持水壓,唔係話洗完就唔洗換。到期一樣要換芯
(因為真係有人誤會,用左幾年先知又係巴打)

其實就算成日洗支芯,佢有d野都會食左係芯入面磨唔到,用到就快一年之後,支芯點洗個水壓都會跌左好多,用幾年都唔換,個出水咪成個滴滴仔咁
同埋你地問我有咩推介,平既我答AQ4000,枱底既AQ5300。
原因唔係打手,係因為真心平
AQ4000八舊水就拎到NSF42,53,仲想點。

同埋我係打手,我做咩要打部最平最CHEAP

年尾清倉囉
大部分公司都係四月做年結啦
香港食水乾淨只要屋企水箱無受污染已經可以直接飲唔洗煲

大把大廈仲係用鐵喉,生銹生到梅晒

屋企濾水器支芯,次次拎出黎洗都黃到仆街
個個咁有錢
屋企淨係用緊600幾蚊d過濾水喉頭
ecosway果舊八層塔又乜家伙
重撚到仆街
個個心又真係有八層野
ecosway果舊八層塔又乜家伙
重撚到仆街
個個心又真係有八層野

前日先有個巴打有用。
佢只係過到NSF42,即係隔沙石,氯氣。其他野都不要太認真
http://www.torayvino.com/en/products/counter_top.html

巴打我用緊呢隻好唔好呀

做咩買隻咁偏門既野
資料唔多唔評論
學到野
高汗post
希望連登有其他高手都可以開類似既分析post eg. 路由器
學到野
高汁post
希望連登有其他高手都可以開類似既分析post eg. 路由器
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞