做緊濾水器公司,拆解鑽石能量水

579 回覆
436 Like 7 Dislike
想知呢部還原水乜黎 成幾皮野

最近公司買左呢部
三萬幾蚊
裝水喉個師傅都收幾千蚊
吹到好撚大
又美容又抗養化又幫傷口服原
乜撚野功效都有
有無文獻證明呃人?
話俾老闆知佢要面死撐話有益
仲逼我日日飲

呢部機有咩裝呀,夠膽收幾千
依家D人好白痴,呢樣又防癌果樣又美容
轉個頭咪又係吹下風又感冒

唔需要文獻。你只需要知道酸鹼水對人體既作用原理,你就自然會明。

師奶曰:酸質體質易生癌,飲鹼食鹼保安心。
我曰:你收皮啦,你D酸鹼得PH8~3,成日話咩食酸野有癌。你個胃D胃酸PH1架,切左去啦。拎果少少鹼水想中和胃酸調整身體?醒下啦呀姐發完夢落街買餸喇

公司飯堂有呢部樹,初初飲覺得陣味好怪

公司飯堂有呢部樹,初初飲覺得陣味好怪

好有錢

最近公司買左呢部
三萬幾蚊
裝水喉個師傅都收幾千蚊
吹到好撚大
乜撚野功效都有
有無文獻證明呃人?
仲逼我日日飲

唔需要文獻。你只需要知道酸鹼水對人體既作用原理,你就自然會明。

我曰:你收皮啦,你D酸鹼得PH8~3,成日話咩食酸野有癌。你個胃D胃酸PH1架,切左去啦。拎果少少鹼水想中和胃酸調整身體?醒下啦呀姐發完夢落街買餸喇

的都係咁講但都係說服唔倒佢地
仲話就算d酸鹼無用,電解水無chlorine係咪健康d先?
redox potential都唔同d架

老母啱啱裝咗
一聽就覺得無撚用 佢又話咁多實驗有根有據一定有用 未讀過Chem唔識阻止佢

就算醫生都會買
佢地唔想承認自己做左水魚先係咁盲撐
賣呢d的人真係好識捉住人的心理
講乜都無用

邊川醫生買

最近公司買左呢部
三萬幾蚊
裝水喉個師傅都收幾千蚊
吹到好撚大
乜撚野功效都有
有無文獻證明呃人?
仲逼我日日飲

老母啱啱裝咗
一聽就覺得無撚用 佢又話咁多實驗有根有據一定有用 未讀過Chem唔識阻止佢

就算醫生都會買
講乜都無用

邊個醫生買

最近公司買左呢部
三萬幾蚊
裝水喉個師傅都收幾千蚊
吹到好撚大
乜撚野功效都有
有無文獻證明呃人?
仲逼我日日飲

老母啱啱裝咗

就算醫生都會買
講乜都無用

邊個醫生買

我都想知
究竟有冇去Fluoride功能嘅濾水器
樓主有冇推介

其實根據NSF說法,真正要過濾氟,只有用蒸餾方式。
今日小分生日,有咩聽日再管
lm學野
所謂「能量」,秘密在於—
其實aq4000過濾完d水可唔可以直接飲

WTF
其實aq4000過濾完d水可唔可以直接飲

可以
見到aq 4000個說明書寫住
「如果原水含有不安全微生物,或者在原水水質不明的情況下,必須在使用本濾水器之前或之後,對原水進行充分消毒,否則不得飲用。」
咁姐係可唔可以直接飲?

佢既意思係如果你知道有D惡菌係你D水出現,或者你住電鍍廠隔離,咁過黎都冇用,一係搬屋一係買水。

咁點先知自己屋企出水有無惡菌

冇架,一係自己去驗,一係等隔離屋出事
呢部?

https://www.amazon.com/Aquasana-AQ-4000W-Countertop-Filter-System/dp/B005V08722/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1491750117&sr=8-1&keywords=aquasana+aq-4000

呢部就係AQ4000DVPI既水貨版,注意下,少左舊前置濾芯架

幾耐要換一次芯?大約幾錢?

幾耐要換一次芯?大約幾錢?

佢建議就6個月,但你用得少水既9個月都得,$540上下
留名
你地落單同購買既問題先去搵RE字頭個telegram,有咩奇難雜症問題係去我個人TG,OK??
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞