做緊濾水器公司,拆解鑽石能量水

579 回覆
436 Like 7 Dislike
3M AP easy complete 同 DWS2500T
有咩分別
3M AP easy complete 同 DWS2500T
有咩分別

2500 0.2微米,MADE IN 支那,大處理量
complete 0.5微米,MADE IN 墨西哥

之前就係用緊 305 果時50%off 買左兩set(連接頭)都係1200
宜家升級LC 抵玩
唔該幾位巴打

叻仔

買LC記住去美國阿瑪遜睇下,送香港
想知呢部還原水乜黎 成幾皮野

最近公司買左呢部
三萬幾蚊
裝水喉個師傅都收幾千蚊
吹到好撚大
又美容又抗養化又幫傷口服原
乜撚野功效都有
有無文獻證明呃人?
話俾老闆知佢要面死撐話有益
仲逼我日日飲

呢部機有咩裝呀,夠膽收幾千
依家D人好白痴,呢樣又防癌果樣又美容
轉個頭咪又係吹下風又感冒

唔需要文獻。你只需要知道酸鹼水對人體既作用原理,你就自然會明。

師奶曰:酸質體質易生癌,飲鹼食鹼保安心。
我曰:你收皮啦,你D酸鹼得PH8~3,成日話咩食酸野有癌。你個胃D胃酸PH1架,切左去啦。拎果少少鹼水想中和胃酸調整身體?醒下啦呀姐發完夢落街買餸喇

的都係咁講但都係說服唔倒佢地
仲話就算d酸鹼無用,電解水無chlorine係咪健康d先?
redox potential都唔同d架
想知呢部還原水乜黎 成幾皮野

最近公司買左呢部
三萬幾蚊
裝水喉個師傅都收幾千蚊
吹到好撚大
又美容又抗養化又幫傷口服原
乜撚野功效都有
有無文獻證明呃人?
話俾老闆知佢要面死撐話有益
仲逼我日日飲

呢部機有咩裝呀,夠膽收幾千
依家D人好白痴,呢樣又防癌果樣又美容
轉個頭咪又係吹下風又感冒

唔需要文獻。你只需要知道酸鹼水對人體既作用原理,你就自然會明。

師奶曰:酸質體質易生癌,飲鹼食鹼保安心。
我曰:你收皮啦,你D酸鹼得PH8~3,成日話咩食酸野有癌。你個胃D胃酸PH1架,切左去啦。拎果少少鹼水想中和胃酸調整身體?醒下啦呀姐發完夢落街買餸喇

的都係咁講但都係說服唔倒佢地
仲話就算d酸鹼無用,電解水無chlorine係咪健康d先?
redox potential都唔同d架

我上網見班c9講
佢地話用呢d水沖茶好飲d架 好搞笑
有無巴打識個d好撚貴吸塵機
Rainbow etc...
萬幾一部,究竟值唔值
萬幾一部,究竟值唔值

吸塵機冇研究喎,不過都有聽過rainbow
佢既銷售手法好醒,親身上你屋企吸一次,比你睇下幾污糟,之後你就會落搭。

巴打麻煩曬
萬幾一部,究竟值唔值

吸塵機冇研究喎,不過都有聽過rainbow
佢既銷售手法好醒,親身上你屋企吸一次,比你睇下幾污糟,之後你就會落搭。

萬幾銀夠買2部dyson v8
ecosway果舊八層塔又乜家伙
重撚到仆街
個個心又真係有八層野

前日先有個巴打有用。
佢只係過到NSF42,即係隔沙石,氯氣。其他野都不要太認真

巴打麻煩曬

過濾未必好好,功能多餘。想買既收手,用緊既用到到期再諗。
同埋你地問我有咩推介,平既我答AQ4000,枱底既AQ5300。
原因唔係打手,係因為真心平
AQ4000八舊水就拎到NSF42,53,仲想點。

同埋我係打手,我做咩要打部最平最CHEAP

真心想買,邊度可以買到?

好少有門市賣。上PRICE搵下,如果簡RE字頭既有機會見到我
我成屋都amway 維他命 沖涼洗頭刷牙都係

你一定好有錢,咁中意送錢比傳銷洗

但amway d野係正wo

痴媽根,你俾十萬我我都買到部超級水機,宜家係講緊值唔值

心水清。所以不停有人挑戰我話AMWAY有用做咩要反。

個個月入十萬咩大佬!大家都升斗市民,幾千蚊肉赤架
咁大粒果個filter要黎都無用....?

大粒好似係陶粒黎...
入面好多洞仔係到.
會養菌..

Secondary treatment 養biofilms 食organic compounds?
利申:文科人

養魚黎講呢d會養硝化菌
將氨轉化為亞硝酸鹽再轉硝酸鹽(毒性比氨低很多

氨就係黎至魚ga 屎屎尿尿

唔知點解佢要有陶粒啦
可能唔係為養菌

。。。以遠古礦石製成 Diamond 200 天然能量陶瓷珠分別裝置在 B、C、E、F 四個濾芯之中, 配合奈米銀活性碳及其他天然材料,複製古代天然、清澈、無雜質的礦泉水。 

嶄新鑽石3000陶瓷珠
全天然遠古能量礦石,令水質清澈無暇 其中,濾芯內的 「 Diamond 3000 」陶瓷珠裝置在 D 濾芯之中,是確保最佳水質的關鍵。 

Diamond 3000 陶瓷珠內,含有純天然的礦石成分。這些遠古礦石具天然磁能,可活化水分子及提高水內含氧量。 

並有多種人體不可缺少的微量元素如鎂、鐵、鉀、氟、鈣...等,令水調節至接近人體酸鹼的弱鹼性。 

WELL!REALLY?

發覺d產品成日用d正常人唔會明既字乜撚野全天然遠古能量礦石完全唔知up乜鳩 讀geotech 完全未聽過有呢種minerals 算唔算犯左商品說明條例

偽科學嘛,你用科學角度睇梗係唔明

發覺d產品成日用d正常人唔會明既字乜撚野全天然遠古能量礦石完全唔知up乜鳩 讀geotech 完全未聽過有呢種minerals 算唔算犯左商品說明條例

人類同宇宙人爭戰千年,為的是能量源石。
今日,用左黎做濾水器。

巴打宜隻屌唔屌得過宜家做緊promo 279.99 usd

枱底夠位又想玩RO可以GOGOGO!
(真係好大個桶,度好位先)

岩岩訂左 原來係199.99唔係279.99仲要free shipping
不過要自己裝

岩岩訂左 原來係199.99唔係279.99仲要free shipping
不過要自己裝

要唔要安裝服務
(擺明落我袋)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞