做緊濾水器公司,拆解鑽石能量水

579 回覆
436 Like 7 Dislike
正如字面意思,拆解。
話說有個巴打多左部鑽石機出黎,於是我就拎走左去拆
主角,diamond classic
售價大約$11500,另有大量計劃呀分期,視乎SALES既offer。既然黎得我手上,我就同你睇下$11500既濾水器有咩把炮

外型係唔錯,不過真係好大部。主要係因為有成6支濾芯係入面。

濾芯係濾水器既靈魂,我地再拆落去啦。

一黎已經發覺唔對路。佢有ABCDEF濾芯。
除左A濾芯可以提供到濾水器芯應有既密度之外,其他都好似係廢。BTW,休息下先,再深入行落去。
Lm學野
留名學嘢
留名
lm
LM learning
留名學野
咁大粒果個filter要黎都無用....?
屋企用左好多年 lm
初初用覺得啲水嘅味好唔同 仲有少少易肚痾 唔知點解
飲落又唔覺有咩問題了
留名學嘢
留名先 屋企都用左十幾年 我老母覺得好有用
乜原來仲有人買鑽石能量水?
Golden water give you power
咁大粒果個filter要黎都無用....?

大粒好似係陶粒黎...
入面好多洞仔係到.
會養菌..
比人呃左 唔知真相反而仲好
過幾頁就會有人求樓主有邊款平又有用
最後扮好唔請願咁tg講model
lm
屋企用左好多年 lm
初初用覺得啲水嘅味好唔同 仲有少少易肚痾 唔知點解
飲落又唔覺有咩問題了

水土不服。你去外國都有機會飲唔慣外國既水。但飲耐左身體就會習慣
A:陶瓷濾芯。
個樣同道X頓十分似樣(有傳直頭係道頓出品)
係我既印象中,呢隻濾芯係應該中空之前入面係有多幾層,但當我一据開。。。

空心既喂

B,C,E,F:活性碳加陶瓷珠加鑽石珠加一大堆唔知咩野

呢張相入面分四格,分別係四隻「唔同」既濾芯
。。。
。。
有咩分別???
冇錯係冇咩分別架!除左入面D珠仔個名唔同,無論密度手感重量都係一樣!

正常一枝有效既碳濾芯,密度係應該咁:

大佬你疏到咁,你想過D咩呀

D:珠仔濾芯,成支都係珠,冇錯,成枝都係珠。。
Lm
乜原來仲有人買鑽石能量水?
六七年前有部
快啦
屌,咁姐係無料到啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞