[10月寫實新番]機動戰士Gundam 鐵血的孤兒 第25集 (3)

1001 回覆
6 Like 47 Dislike
得罪講句我覺得有正常鑑賞能力既人點都唔會覺得依套野係好野

唔好咁講, 雖然有人冇正常鑑賞能力不過佢讀過物理

我當你速度同手槍子彈一樣,正常人都避唔到啦

我當你一秒一公里唔會減速都要200秒先中到
200秒我應該揸車走都閃到
MS都唔洗開

你要去到火星低大氣層先會見到,同埋垂直嘅話,你係唔會留意到

落大氣層就一定會燃燒
會燃燒就一定有火光
仲要個更冇雲
咁都睇唔撚到就死左佢算啦

笑左你都識講上面 你會唔會打緊果陣望住個天

高達黎架 有預驚架大佬

佢個駕駛艙幾時多咗預警功能? 你以為睇緊gundam seed

就算有預警
響一秒應該就中招
得罪講句我覺得有正常鑑賞能力既人點都唔會覺得依套野係好野

唔好咁講, 雖然有人冇正常鑑賞能力不過佢讀過物理

佢考DSE都上黎吹水都知佢要讀多年啦
劇場版
三日月未死被暗中當白老鼠
變到天河明人咁岀返嚟
個結局除左夾撚死個黑人根本就係廢

黑人又係特登寫佢落場,特登寫佢弱智衝埋去比人夾

反正都預左係爛尾 有得睇個黑人慢慢夾死算係咁
個金主明知咁多仇家都敢返火星痾屎
好唔合理囉
好唔合理囉

佢點知個世界觀咁撚無常咩
話唔定就算佢唔係火星痾,可能跌落屎坑死撚埋tim
好唔合理囉
呢樣都唔算好笑,鐵華團佢地走個陣仲唔剝鐵華團件外套先入城,我幾驚佢地俾人圍剿掃射全團死清光
個結局除左夾撚死個黑人根本就係廢

黑人又係特登寫佢落場,特登寫佢弱智衝埋去比人夾

黑人似之前炎上先特登加落去
好唔合理囉

人生無常啊, 急屎丫嘛
劇場版
變到天河明人咁岀返嚟

好老呀
打完痴線妹再中禁武 / 中左禁武打殘痴線妹先死,咁樣大家可能順氣好多
求其作個理由話子彈用稀有金屬整所以好少都好吖,而家完全係強姦

話秘密部隊係死亡筆記算啦屌

其實痴線妹先唔可以死
好明顯佢係鐵華團S2入面既見證人
起初以為自己好勁,
但見識到班鐵華團為生存而不斷戰鬥
覺得充滿人性
知道自己不及人地
最尾個剖白位都有少少感動
劇場版
變到天河明人咁岀返嚟

好老呀

渣住披上黑色重裝甲既巴巴出返黎
打完痴線妹再中禁武 / 中左禁武打殘痴線妹先死,咁樣大家可能順氣好多
求其作個理由話子彈用稀有金屬整所以好少都好吖,而家完全係強姦

痴線妹應該上到榜 繼shit 系列粉紅魔女
至乞人憎動畫女角

flauros射MA嗰陣要變型捉住座山,雜卒機喺太空放禁武無後座力

其實痴線妹先唔可以死
起初以為自己好勁,
覺得充滿人性
知道自己不及人地

定位上似第一季大小姐

其實痴線妹先唔可以死
起初以為自己好勁,
覺得充滿人性
知道自己不及人地

成集入面得佢提過鐵華團個名(好似係
好唔合理囉

人生無常啊, 急屎丫嘛

就算屎坑有條屎坑蛇咬爆佢屎忽死左,都係人生無常啊
人立FLAG就必需死

其實痴線妹先唔可以死
起初以為自己好勁,
覺得充滿人性
知道自己不及人地

咁其實痴線妹唔死我都覺合理, 又係果句囉,
表達得柒, 搞到佢死唔死都已經冇乜感覺喇..
夾死黑人大快人心
劇場版
變到天河明人咁岀返嚟

好老呀

渣住披上黑色重裝甲既巴巴出返黎

三明CPU
flauros射MA嗰陣要變型捉住座山,雜卒機喺太空放禁武無後座力

動畫嘛
唔使理物理架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞