[10月寫實新番]機動戰士Gundam 鐵血的孤兒 第25集 (3)

1001 回覆
6 Like 47 Dislike
主旨:人生無常

我當你速度同手槍子彈一樣,正常人都避唔到啦

我當你一秒一公里唔會減速都要200秒先中到
200秒我應該揸車走都閃到
MS都唔洗開

你要去到火星低大氣層先會見到,同埋垂直嘅話,你係唔會留意到

落大氣層就一定會燃燒
會燃燒就一定有火光
仲要個更冇雲
咁都睇唔撚到就死左佢算啦

笑左你都識講上面 你會唔會打緊果陣望住個天

高達黎架 有預驚架大佬

佢個駕駛艙幾時多咗預警功能? 你以為睇緊gundam seed

就算有預警
響一秒應該就中招

咁又係 枝嘢光速咁

其實我真係想知 係大氣圈外係咪真係可以瞄到咁準支支都冇偏差中哂預定中嘅位置
不過動畫物理 佢點吹都得

根本個禁武設定就on9
鐵血的孤兒第2季終於落幕
認真,如果依套野唔係掛高達個名,
絕對係上上之作
但就係因為高達,大家對佢既期望都好高
最尾依幾集的確令人有點失望
而結局我個人覺得算收貨啦
至少鐵華團唔駛全滅,庫贊公一死解眾恨
係三日月同昭弘
完全可以用悲壯去形容
但鐵血同a/z一樣埋尾埋得太快,話咁快就話改革成功點點點
而我仲覺得倖存鐵華團仲有萊德依d偏激派係到搞事,可能有劇場版都未定,三日月既仔仔好有機會過多幾年渣高達
最後總結主角方重要角色死左既有三日月,奧爾加,比斯凱特,西諾,昭弘,哈修,亞斯頓,明瀨夫婦,芙米坦,拉芙達
佢地會係天國,繼續守護仍然努力生存既家人們

可唔可以解釋下點解冇高達名先叫佳作
夾死黑人大快人心

不過睇落去一d都唔爽快
夾死佢個陣我心諗『哦…終於殺左喇
梗係唔撚爽快啦,佢先前個幾次就應該死撚左

認真,佢最後先殺個效果最好
又拉得多仇恨值

前兩集俾朱古力桶死咪算 朱古力又唔使咁柒
絕對係上上之作
係三日月同昭弘
完全可以用悲壯去形容
而我仲覺得倖存鐵華團仲有萊德依d偏激派係到搞事,可能有劇場版都未定,三日月既仔仔好有機會過多幾年渣高達
最後總結主角方重要角色死左既有三日月,奧爾加,比斯凱特,西諾,昭弘,哈修,亞斯頓,明瀨夫婦,芙米坦,拉芙達

係前世未睇過正野定點

連死都唔感動 捉個編劇打

將班主角浪費哂 死都死得咁婆媽

落大氣層就一定會燃燒
會燃燒就一定有火光
仲要個更冇雲

高達黎架 有預驚架大佬

佢個駕駛艙幾時多咗預警功能? 你以為睇緊gundam seed

就算有預警
響一秒應該就中招

咁又係 枝嘢光速咁

其實我真係想知 係大氣圈外係咪真係可以瞄到咁準支支都冇偏差中哂預定中嘅位置

我覺得命中預定位置係有可能
不過三明同昭弘咁岩企係果到就冇乜可能

連死都唔感動 捉個編劇打

將班主角浪費哂 死都死得咁婆媽

十萬大軍圍攻佢會比較好睇
夾死黑人大快人心

不過睇落去一d都唔爽快
夾死佢個陣我心諗『哦…終於殺左喇

其實佢已經去到死唔死都冇所謂既位置

原本好憎黑人頭,但係後期俾痴線妹搶曬鏡
到黑人頭俾人殺個陣都無曬感覺
仲要柒到自己講個名出黎咁啱俾akihiro聽到
又要咁啱把剪係隔離,真係好夾硬黎
同樣要死,可以寫得好d囉
我覺得真係要係akihiro條女死個集開始重製番咁多集
絕對係上上之作
係三日月同昭弘
完全可以用悲壯去形容

用普通機械打鬥睇佢啲設定咪一樣係on99不斷自打嘴巴
條尾冇噴嘴,唔受重力影響
到底係咩科技,想知好耐

NTD
條尾冇噴嘴,唔受重力影響
到底係咩科技,想知好耐

NTD

條尾條線大大力
改名做 禁武破滅魔劍 黑衣人的手槍
結局好正
睇左咁多年高達
睇孤兒仔感受最深
會諗起現實政治, 諗起香港

如果你識啲義士就體驗更加深
白白犧牲

呢條片只係講緊最壞嘅後果
如果真係為香港好
就唔好怨港豬點
諗下點開發港豬好過啦

係呀, 諗起義士
美好世界建立起來之前, 係有好多人喺背後犧牲左, 重被人遺忘
但我會記得佢地

上面巴打講得岩, 開發港豬又好, 乜都好, 諗下自己做到咩
係dup石仔ga la

當你咁諗果時,我地之前做嘅野就真係白費
要放棄不如最後一刻先放棄
家下不如係傳媒阿文章阿入手仲好啦

我意思唔係要放棄
而係要dup石仔, 逐少逐少噉做多d,
捐錢又好, 乜都好

支持巴打啊, 有心人

高達黎架 有預驚架大佬

就算有預警
響一秒應該就中招

咁又係 枝嘢光速咁

大學嘅物理應該有類似嘅問題
物體嘅起始速度同火星重力加速率乜乜柒柒果啲
考慮到電腦模擬科技嘅進步應該都可以幾準下

垃圾過seed d

落大氣層就一定會燃燒
會燃燒就一定有火光
仲要個更冇雲

高達黎架 有預驚架大佬

就算有預警
響一秒應該就中招

咁又係 枝嘢光速咁

因為請左佢做角度修正

落大氣層就一定會燃燒
會燃燒就一定有火光
仲要個更冇雲

高達黎架 有預驚架大佬

就算有預警
響一秒應該就中招

咁又係 枝嘢光速咁

因為請左佢做角度修正

落大氣層就一定會燃燒
會燃燒就一定有火光
仲要個更冇雲

高達黎架 有預驚架大佬

就算有預警
響一秒應該就中招

咁又係 枝嘢光速咁

因為請左佢做角度修正

以係係白毛又預知未來 射定先
會唔會出前傳講番300年前邊個整Mobile Armor出來呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞