[10月寫實新番]機動戰士Gundam 鐵血的孤兒 第25集 (3)

1001 回覆
6 Like 47 Dislike
黑鬼死極死唔去最後係嬲到覺得唔係仲唔死呀嘛,結果睇完覺得屌終於肯死啦咩
個口水妹又係不死身,全套最勁駕駛員原來係佢,紅眼巴巴都贏埋
福田岡田
加多個咩田好
係咪確認左有劇場版?

有資料,咪確認
其實講設定上
我真心想問魔劍禁武 禁左去邊

平時高達啲禁武 核彈創世係大殺傷力武器之餘 仲要會傷平民 有機會滅人族

但魔劍 精準到高 由太空射落火星都中到人型ms
仲要唔會爆炸
單純有絕對武力就禁?
咁仲有乜野道德問題?
根本所以「禁武」一詞而產生既道德問題就唔存在
純粹係因為高火力而被禁用 而冇道德枷鎖

禁武係因為唔想俾號角以外勢力擁有黎反抗自己
道德問題突係號角9up, 純粹唔俾人勁過自己
黑鬼死極死唔去最後係嬲到覺得唔係仲唔死呀嘛,結果睇完覺得屌終於肯死啦咩
個口水妹又係不死身,全套最勁駕駛員原來係佢,紅眼巴巴都贏埋

其實佢都唔算贏紅眼巴巴
佢出場嗰陣巴巴都就死
郁兩下手打甩咗駕駛艙門就發現三明已經冇意識
之後係停晒手由得巴巴挨落去
破滅魔劍仲勁過高達
超高速直入大氣層
都仲可以成枝毫髮無損插落高達

死忠表示呢幕係痴撚線的

準繩度出奇地高
福田岡田
加多個咩田好

花田囉
唔好話ma果幾集冇用啦

冇ma又點顯得黑人有幾on9
同意上面班巴打,本身應該行大路野 大家都估緊既劇情
朱古力改革成功 清算鐵華圑,兩部gundam打 大家攬炒
咁樣反而仲好

依家懶係別樹一格 要d估唔到既end,要行革命失敗路線
但係雙方戰力本來就唔平衡~咁點算?
鳩up一堆禁武+黑衣人出黎派便當 ,格梗整到朱古力弱智
成件事就合情合理 話鳩之
破滅魔劍仲勁過高達
超高速直入大氣層

死忠表示呢幕係痴撚線的

準繩度出奇地高

就算比lock on射都要haro幫手微調啦
應該係破滅魔劍自帶必中
咁樣反而仲好

岡田成日要寫埋D懶係煽情既野
其實最尾點解咖喱要坐輪椅
明明終戰係艾因付出左全部玩超頻

肉博戰個陣完美ko朱古力,仲行得走得

係到扮病溝女呀?

agger呢幕其實真係表達得好突冗
上集明明用完之後都冇乜野
今集就冇啦啦坐輪椅 睇到吓咗聲
破滅魔劍仲勁過高達
超高速直入大氣層

死忠表示呢幕係痴撚線的

準繩度出奇地高

https://youtu.be/p3938DzBG4I
Inaho比示我冇呢個問題

係到扮病溝女呀?

沒有朱古力,我連再站起來的力量都沒有了...
腐女like this

雙重意義?

係到扮病溝女呀?

腐女like this

雙重意義?

咁樣反而仲好

岡田成日要寫埋D懶係煽情既野

煽到咩,我last呢幾集完全冇反應Wo

都唔明點解有人覺得一個武裝組織要夠一個正規軍打
現實中黑水夠勁啦,會唔會有人覺得佢夠一個國家打

係到扮病溝女呀?

腐女like this

雙重意義?

係到扮病溝女呀?

腐女like this

雙重意義?

扮病扼蝦條

Btw大小姐同痴線妹大左正左
破滅魔劍仲勁過高達
超高速直入大氣層

死忠表示呢幕係痴撚線的

準繩度出奇地高

https://youtu.be/p3938DzBG4I
Inaho比示我冇呢個問題

Inaho犧牲咗一部分嘅腦
再加埋隻眼嘅ai
仲要被人爆埋頭
先可以做到咁
而家幾個樣都冇開嘅二打六都做到
岡田麿里 我屌你老母啦

係到扮病溝女呀?

腐女like this

雙重意義?

扮病扼蝦條

Btw大小姐同痴線妹大左正左

本子見
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞