[10月寫實新番]機動戰士Gundam 鐵血的孤兒 第25集 (3)

1001 回覆
6 Like 47 Dislike
鬍鬚佬同朱古力同路人
之後屌死朱古力
話為大義之後改革
邊到有線上LINK睇
youku 裝左unblock youku但話我冇開COOKIES
睇左SETTING有開..
高達係不幸既象徵
套野入面渣高達既死晒
得咖哩重傷未死

我估佢出前傳講厄祭戰仲好
號角成立 上一代高達駕駛員
鬍鬚佬同朱古力同路人
之後屌死朱古力
話為大義之後改革

之前佢成日話柒基愚蠢
其實係想講我同你一路人黎
個後備團長
見到仇人唔報仇 夜晚仲想去飲酒開P
睇緊黑人REACTION

Man 左唔gay
屌佢啦3明係要死

你都可以寫同痴線妹同歸於盡架

臨尾仲要俾人拆頭咁屈辱 on99

唔好為黑而黑
梟首呢樣野自古已黎都有人做

Man 左唔gay

我以為係邊條女
我認為應該先寫朱古力贏左呢場權力鬥爭先,之後佢再出一個理由清算鐵華團,最後大家攬炒咁會合理得多
個後備團長
見到仇人唔報仇 夜晚仲想去飲酒開P

大佬走甩左要隱姓埋名
仲搞大咩
其實結局都估到,成套戲反映出毛魔的一句話:槍桿子裏出政權

有力量有手段先好講革命
革命唔係就咁靠理想,法立德on9仔

唔知邊度聽過得民心得天下
同賣雞得巴力得號角一樣on9
我認為應該先寫朱古力贏左呢場權力鬥爭先,之後佢再出一個理由清算鐵華團,最後大家攬炒咁會合理得多

呢個正正係大家expect既結局

意外整醒MA仲好

朱古力贏左 反而都係會俾號角殘黨狙擊
鐵華團最後變左歷史一頁
滅團完結 睇番頭幾集好晞噓
其實結局都估到,成套戲反映出毛魔的一句話:槍桿子裏出政權

有力量有手段先好講革命
革命唔係就咁靠理想,法立德on9仔

唔知邊度聽過得民心得天下
同賣雞得巴力得號角一樣on9

胡須曾

呢個正正係大家expect既結局

咁大路咪唔夠衝擊
一定要搞大佢,創新
唔知可以屌到第幾個post呢

意外整醒MA仲好

其實正正經經話巴力令七星分裂,朱古力有鐵華團幫手下勝出內鬥都係可行

鬍鬚佬只係手段好少少就笑到最後,佢贏到更加顯得劇本無聊

夾硬弱智化巴力事件好難令

意外整醒MA仲好

其實正正經經話巴力令七星分裂,朱古力有鐵華團幫手下勝出內鬥都係可行

夾硬弱智化巴力事件好難令人接受
睇緊黑人REACTION

反應笑到我

其實咁有少少似gsd

意外整醒MA仲好

死老野都想改革根本應該一早鋪好條線,

btw,到最後都覺得咖喱係私怨撚

其實咁有少少似gsd

同樣都係要滅團,我覺得俾朱古力出賣都好過由頭輸到落尾

意外整醒MA仲好

鬍鬚佬啲手段(屈人用禁武,轉個頭掃返人轉頭,控制媒體,勾結金主)呢啲根本唔係咩高招,明眼人要睇得出有幾難(咪話我上帝視角,加上有大小姐呢啲有革名先鋒要唱衰鬍鬚佬未必真係咁難),佢強行令朱古力同全世界人變弱智先解得通段劇情
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞