[10月寫實新番]機動戰士Gundam 鐵血的孤兒 第25集 (3)

1001 回覆
6 Like 47 Dislike
話明禁武
任吹㗎喎

算唔算第一套主角死係反派手下
反派勝利既高達

UC一堆自護方外傳
再唔係有MS Igloo...當然你話呢D散收收唔算都得

正統計最接近係閃光夏沙威, 但你要話肯尼斯都係主角所以唔計都得

00-LOCK ON

連富野都唔敢做既野岡田竟然敢做
馬反係MIA唔係

咁小說阿寶夠比人生無常流彈收皮啦
月黑風高殺蟲夜,破滅魔劍為民除害,係要用劍嘎,用破滅魔劍就得嘞——破滅魔劍夠嗮威,破滅魔劍的確好使!
月黑風高殺蟲夜,破滅魔劍為民除害,係要用劍嘎,用破滅魔劍就得嘞——破滅魔劍夠嗮威,破滅魔劍的確好使!

算唔算第一套主角死係反派手下
反派勝利既高達

UC一堆自護方外傳
再唔係有MS Igloo...當然你話呢D散收收唔算都得

正統計最接近係閃光夏沙威, 但你要話肯尼斯都係主角所以唔計都得

00-LOCK ON

0080唔係公認個主角係細路咩
巴尼只係卡米那位置

0080就係因為細路係主角做觀點
先表現到戰爭嘅殘酷

鐵血只係表現到低下階層唔好諗上位
聽上面技笛唔好咁多事ok?
有冇人知日本仔有咩反應

我搵唔到link
有無巴打比可以施捨下條link
以後每一套都整個禁武設定,有咩依郁就出黎埋尾收工
最尾一疑問
痴線妹重傷浸幾日就上得番戰場
咖哩過左咁耐仲要坐輪椅同包扎?

有無熟肉??
最尾一疑問

人生無常呀
明明個世界觀設定可以有好大潛力, 做成芒亨又得, 做熱血革命故事又得, 講下鐵華團做唔同生意嘅經歷又得
人生無常其實都係一個好主題, 但強行降低角色能力嚟令佢地遭遇難關真係好難頂(主要係朱古力個弱智計劃, 拖哂所有人落水), 俾啲角色盡力之後再死咪仲無常
至少啲描述前後一致啲呀, 第一季朱古力咁有謀略, 第二季無啦啦變左個智障, 你喺第一季提下觀眾呀嘛
禁武又係on99, 又勁又準, 令人困惑MA有幾難打(勉強可以兜, 不過寧願佢用MA代替禁武地位)
最尾一疑問

阿賴耶識後遺症
有冇人知日本仔有咩反應

叫岡媽收皮
同埋有人明白點解唔比cb動畫化
有冇人數下岡達有幾多冇用既設定
爛月球
哈什
MA
爛月球
哈什
MA

地球唔同勢力
最尾一疑問

咖喱應該係偽阿賴後遺症,條頸包應該係隱藏唔俾人知佢裝咗嘢掛
有冇人知日本仔有咩反應

叫岡媽收皮
同埋有人明白點解唔比cb動畫化

CB根本講左n年

網上反應正反面大概三七開
爛月球
哈什
MA

地球唔同勢力

澳洲點解冇左忽
比佢食左呀?
鬍鬚佬真係一個好典型同醒目既政治家,最後佢可以行獨裁但冇行到,反而嚮民心最高既時候同火星簽約,食埋對家d支持者,不過佢唔擔心鐵華團d人會覆卓咩?

佢有禁武驚條毛

佢係咪以為已經滅左團?
我見尤金話唔好叫佢副團長,驚死人知佢係鐵華團咁,有無人留意到?

仲有萊德個班偏激派

屌還屌..你究竟有冇睇架
咁都問..

人地成團人落地球轉哂身份,
鐵華團名義上係被消滅左,副團長仲生存既話,咪引起某人注意lor

我咪問緊大叔係咪唔知道未死全家囉

劇情上冇講,不過我以為佢知道有人未死
只不過,佢咩彩都攞哂,主要人員都死哂,咪唔理
只要你唔係明面上話"我係鐵華團死剩種"
佢應該當冇事發生
明明個世界觀設定可以有好大潛力, 做成芒亨又得, 做熱血革命故事又得, 講下鐵華團做唔同生意嘅經歷又得
人生無常其實都係一個好主題, 但強行降低角色能力嚟令佢地遭遇難關真係好難頂(主要係朱古力個弱智計劃, 拖哂所有人落水), 俾啲角色盡力之後再死咪仲無常
至少啲描述前後一致啲呀, 第一季朱古力咁有謀略, 第二季無啦啦變左個智障, 你喺第一季提下觀眾呀嘛
禁武又係on99, 又勁又準, 令人困惑MA有幾難打(勉強可以兜, 不過寧願佢用MA代替禁武地位)

我最嬲就係佢哂咗呢樣野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞