[10月寫實新番]機動戰士Gundam 鐵血的孤兒 第25集 (3)

1001 回覆
6 Like 47 Dislike
鐵華團被滅都預左
但諗起ED 只係回憶就好傷感
全部都死燃晒
由第一季佢地自立門戶到而家死晒
真係反映左企錯邊真係仲慘過死
我最嬲係奧加 朱古力弱智到爆
明明佢地最有計

號角又會突然洗白
痴線妹做女主我不能接受
惡魔團竟然最後因爲禁武全滅
老實講結局只係俾號角胡須佬利用朱古力鐵華上位 仲勁過主角威能
火星解放連提都唔提 就咁講胡須自動放棄火星

朱古力你就是個on9

老實講我寧願你講明火星號角打地球號角都起碼有大場面睇

號角得咖哩一部高達都可以打贏三日明
禁武真係任佢up
講到自己係正義cls

當年聯邦打贏自護都唔係靠寶少一個人無雙
大部分地方都係gm打渣古,聯邦屈數量贏

正確黎講聯邦打阿巴奧時係輸緊,主力艦隊比基利連埋基利老豆BBQ左,唔係紫色老太婆殺左基利後佢自己又唔識打杖ON99亂咁指揮,聯邦想贏到都難
如果個設定轉做核彈 炸晒個火星一獲熟會唔會合理d
而家屈到淨殺鐵華團冇後果呢下好絕
其實最尾點解咖喱要坐輪椅
明明終戰係艾因付出左全部玩超頻

肉博戰個陣完美ko朱古力,仲行得走得

係到扮病溝女呀?

好明顯唔想俾觀眾插得咁應
咪做下樣會付出代價囉
打MA果2集你當賣模型同講番少少厄祭戰

去到西諾死套野已經完左 之後全垃圾

故事做返好d 模型都好買d啦 屌 女人諗野真係on99

虐心到仆街 d設定最後一個都無用

當初我仲諗有MA收埋比朱古力反屌鬍鬚佬
真係太天真啦我

石動平民仔好個二世組私怨撚好多

石動=努力做野嘅公屋撚
咖哩=蔡加讚

仲要最後聽咖哩果句早點明白他們就好
真係
鐵華團被滅都預左
全部都死燃晒
明明佢地最有計

號角又會突然洗白
痴線妹做女主我不能接受
老實講結局只係俾號角胡須佬利用朱古力鐵華上位 仲勁過主角威能

朱古力你就是個on9

禁武真係任佢up
講到自己係正義cls

大部分地方都係gm打渣古,聯邦屈
數量贏

從來寶少都冇誇張可以一個人打贏場戰爭
而係寶少加高達嚴重打擊自護士氣
加上重振翻聯邦軍人嘅自信,聯邦有意無意咁利用聯邦軍人對自護嘅怨氣(當時佢地仲比自護屌打緊)
而寶少同高達嘅出現,特別係查布羅果時,寶少已經有一定實力,佢嘅存在係好多軍人眼中嘅希望嚟

仲有後期大量 高達頭出現 我都係睇返TB 算 起碼我睇到自護號開始量產 戰爭就比叫停 我起碼覺得聯邦唔會屈曬先

真係太天真啦我

石動=努力做野嘅公屋撚
咖哩=蔡加讚

真係

成功需苦幹呀公屋仔

真係太天真啦我

石動=努力做野嘅公屋撚
咖哩=蔡加讚

真係

成功需苦幹呀公屋仔

搵人改改個樣佢
屌你MA個集同數碼暴龍02集達高獸的海一撚樣,之後提都唔提 仲以為返火星搵MA幫拖,點知係等死
成套野咖哩私怨大過天,屌你我睇緊何志光對毓民高達版阿
推太快追唔切,唔知有冇人屌過

鬍鬚佬政變果陣係外派艦隊黎,點解可以帶住咁多禁武喺身 禁武而家冇管制架咩,如果有而朱古力係完全冇理會咁就真係on9仔

政變挾晒成堆七星家族,好大機會包括鬍鬚佬同黑鬼嘅家族,都唔用黎做人質,反而走上宇宙同人野戰 智障就咪學人政給十啦
鐵華團被滅都預左
全部都死燃晒
明明佢地最有計

號角又會突然洗白
痴線妹做女主我不能接受

朱古力你就是個on9

禁武真係任佢up
講到自己係正義cls

大部分地方都係gm打渣古,聯邦屈數量贏

聯邦講到明係物量作戰
好記得當年gundam war有將operation牌就係呢個名
幅圖係一埋gm同ball

用MS機海圍死三日佢地其實更容易表達出鐵華團以卵擊石嘅絕望,而家咁所謂嘅厄災戰傳說變撚左個笑話。
最好笑都係朱古力出去拎望遠鏡睇嘢再笑嗰幕,都唔知佢做乜春

面部慣性抽搐姐

鬍鬚佬政變果陣係外派艦隊黎,點解可以帶住咁多禁武喺身 禁武而家冇管制架咩,如果有而朱古力係完全冇理會咁就真係on9仔

政變挾晒成堆七星家族,好大機會包括鬍鬚佬同黑鬼嘅家族,都唔用黎做人質,反而走上宇宙同人野戰 智障就咪學人政給十啦

七星一係撐鬍鬚佬一係中立
邊個去管鬍鬚佬拎禁武

真係太天真啦我

石動=努力做野嘅公屋撚
咖哩=蔡加讚

真係

成功需苦幹呀公屋仔

另外痴線妹同三明打個陣係咁問三明無使命點解仲要打落去真係on9到震

大佬三明而家要救佢家人
唔打投降只會死
梗係打到一分一秒啦

痴線妹仲扮晒野
明明岩岩號角先用完禁武
自己想滅人團問人點要打

我完全理解唔到點解啲人話痴線妹明白鐵華團囉

真係太天真啦我

石動=努力做野嘅公屋撚
咖哩=蔡加讚

真係

成功需苦幹呀公屋仔

另外痴線妹同三明打個陣係咁問三明無使命點解仲要打落去真係on9到震

大佬三明而家要救佢家人
唔打投降只會死
梗係打到一分一秒啦

痴線妹仲扮晒野
明明岩岩號角先用完禁武
自己想滅人團問人點要打

其實佢係勸佢投降多啲

邊個去管鬍鬚佬拎禁武
後來班死老鬼咪俾人清算囉,廢埋議席

如果當初佢地跟住朱古力玩,鬍鬚就用唔到禁武,打贏場仗仲可以賣人情繼續係七星議席扮下大佬

真係太天真啦我

石動=努力做野嘅公屋撚
咖哩=蔡加讚

真係

成功需苦幹呀公屋仔

大佬三明而家要救佢家人
唔打投降只會死
梗係打到一分一秒啦

痴線妹仲扮晒野
明明岩岩號角先用完禁武
自己想滅人團問人點要打

其實佢係勸佢投降多啲

乜有得投降咩?

邊個去管鬍鬚佬拎禁武

如果當初佢地跟住朱古力玩,鬍鬚就用唔到禁武,打贏場仗仲可以賣人情繼續係七星議席扮下大佬

鬼叫佢地違抗擁有巴力嘅朱古力咩?

一個有禁武,一個得巴力
明眼人識睇既

邊個去管鬍鬚佬拎禁武

柒基知道其他7星唔幫佢仲諗住正面衝突

第一季就玩權術上位
第二季突然中二病上身當自己主角以為一部高達就搞掂
明明第一季做開陰質野
第二季就想做正道
真係柒到喊

真係太天真啦我

石動=努力做野嘅公屋撚
咖哩=蔡加讚

真係

成功需苦幹呀公屋仔

大佬三明而家要救佢家人
唔打投降只會死
梗係打到一分一秒啦

痴線妹仲扮晒野
明明岩岩號角先用完禁武
自己想滅人團問人點要打

其實佢係勸佢投降多啲

乜有得投降咩?

我唔係好識講
條女個tone似係叫佢收手唔好再戰咁

真係太天真啦我

石動=努力做野嘅公屋撚
咖哩=蔡加讚

真係

成功需苦幹呀公屋仔

大佬三明而家要救佢家人
唔打投降只會死
梗係打到一分一秒啦

痴線妹仲扮晒野
明明岩岩號角先用完禁武
自己想滅人團問人點要打

其實佢係勸佢投降多啲

乜有得投降咩?

鬍鬚佬都講到明剩係奧加同朱古力出來承擔哂係唔夠,巴巴托斯都要拆埋先夠號角立威

相信痴線妹尾刀嗰下就仲係on9 mode,係到後來俾人捧上天先理解到鐵華團

但係佢又唔認同要放生火星,成個角色一集內製造幾個矛盾

真係太天真啦我

石動=努力做野嘅公屋撚
咖哩=蔡加讚

真係

成功需苦幹呀公屋仔

大佬三明而家要救佢家人
唔打投降只會死
梗係打到一分一秒啦

痴線妹仲扮晒野
明明岩岩號角先用完禁武
自己想滅人團問人點要打

其實佢係勸佢投降多啲

乜有得投降咩?

鬍鬚佬都講到明剩係奧加同朱古力出來承擔哂係唔夠,巴巴托斯都要拆埋先夠號角立威

相信痴線妹尾刀嗰下就仲係on9 mode,係到後來俾人捧上天先理解到鐵華團

但係佢又唔認同要放生火星,成個角色一集內製造幾個矛盾

有血有肉
角色鮮明啊

SOR,我睇唔出,只怪我太年輕

邊個去管鬍鬚佬拎禁武

鬼叫佢地違抗擁有巴力嘅朱古力咩?

一個有禁武,一個得巴力
明眼人識睇既
鬍鬚佬有控制傳媒,封鎖消息先用到禁武,如果有七星support你估傳媒界仲輪到佢玩哂咩?

到時佢一出禁武全世界就知,成個立場就反轉哂,等於話俾人聽號角為左維持自己既勢力連禁用既武器都拎埋出黎,如果到時鬍鬚佬仲拎到禁武出黎用既話以佢智商就唔會贏到依家結局

禁武?wfc
鬍鬚佬做咁撚多陰貿野名可以名利雙收
蝴蝶妹仲矛盾,落去前話要執行大義 落到去射完禁武先叫你停手 身為親信唔知鬍鬚佬要清場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞