[10月寫實新番]機動戰士Gundam 鐵血的孤兒 第25集 (3)

1001 回覆
6 Like 47 Dislike
屌 我當s1完左算

呢個真S2尾成立火星聯邦大小姐做議長
其實S1個尾都夠鋪排去咁做

agger呢幕其實真係表達得好突冗
上集明明用完之後都冇乜野
今集就冇啦啦坐輪椅 睇到吓咗聲

沒有朱古力,我連再站起來的力量都沒有了...
腐女like this

雙重意義?

扮病扼蝦條

Btw大小姐同痴線妹大左正左

本子見

搞夠曉bb?

腐女like this

雙重意義?

扮病扼蝦條

本子見

搞鳩曉bb?

腐女like this

雙重意義?

扮病扼蝦條

本子見

搞鳩曉bb?

彈佢賓周仔
個仔食哂2個老母再幫老豆報牛

扮病扼蝦條

本子見

搞鳩曉bb?

彈佢賓周仔
個仔食哂2個老母再幫老豆報牛

咖哩夫目前犯
咩牛都報晒
鐵華團被滅都預左
但諗起ED 只係回憶就好傷感
全部都死燃晒
由第一季佢地自立門戶到而家死晒
真係反映左企錯邊真係仲慘過死
我最嬲係奧加 朱古力弱智到爆
明明佢地最有計

號角又會突然洗白
痴線妹做女主我不能接受
惡魔團竟然最後因爲禁武全滅
老實講結局只係俾號角胡須佬利用朱古力鐵華上位 仲勁過主角威能
火星解放連提都唔提 就咁講胡須自動放棄火星

朱古力你就是個on9
破滅魔劍仲勁過高達
超高速直入大氣層
都仲可以成枝毫髮無損插落高達

死忠表示呢幕係痴撚線的

準繩度出奇地高

https://youtu.be/p3938DzBG4I
Inaho比示我冇呢個問題

Inaho犧牲咗一部分嘅腦
再加埋隻眼嘅ai
仲要被人爆埋頭
先可以做到咁
而家幾個樣都冇開嘅二打六都做到
岡田麿里 我屌你老母啦

面癱都要重傷先換到屈機眼
唔通號角又收埋一堆殘兵咩
9UP下先

現實世實美國星戰計劃係有個PROJECT叫雷神之鎚咁上下

係衛星軌道上面純利用地心吸力扔一支6.1M長直徑30CM 95%純度或以上鎢金屬棒落地面,最高速度會快過馬克10 = 時速14700公里以上,3分鐘之內會直擊地面,係冇爆炸物彈頭下可以產生11.5頓爆炸力,太約係移平到由太子到尖沙咀呢個範圍
黑鬼死極死唔去最後係嬲到覺得唔係仲唔死呀嘛,結果睇完覺得屌終於肯死啦咩
個口水妹又係不死身,全套最勁駕駛員原來係佢,紅眼巴巴都贏埋

其實佢都唔算贏紅眼巴巴
佢出場嗰陣巴巴都就死
郁兩下手打甩咗駕駛艙門就發現三明已經冇意識
之後係停晒手由得巴巴挨落去

用禁武打到半死再執雞
鐵華團被滅都預左
全部都死燃晒
明明佢地最有計

號角又會突然洗白
痴線妹做女主我不能接受
老實講結局只係俾號角胡須佬利用朱古力鐵華上位 仲勁過主角威能

朱古力你就是個on9

奧加不嬲冇計wo
由s1餅乾死之後,佢都係行賭撚同鳩衝路線
真係有好多唔合理既地方
不過黑人個度,當你人愈大個,你就愈發現有唔少家景好好既人都係咁 on9, 而且都好好運,令佢以為自己好叻。我覺得黑人係咁既存在。
其他唔合理地方就真係同上面講既一樣,浪費一套好故事
鐵華團被滅都預左
全部都死燃晒
明明佢地最有計

號角又會突然洗白
痴線妹做女主我不能接受

朱古力你就是個on9

老實講我寧願你講明火星號角打地球號角都起碼有大場面睇

號角得咖哩一部高達都可以打贏三日明
禁武真係任佢up
講到自己係正義cls
真係有好多唔合理既地方
不過黑人個度,當你人愈大個,你就愈發現有唔少家景好好既人都係咁 on9, 而且都好好運,令佢以為自己好叻。我覺得黑人係咁既存在。
其他唔合理地方就真係同上面講既一樣,浪費一套好故事

大家想佢快啲死者
不過呢個世界就係咁無常(認真)架啦
佢拉到咁多仇恨值算係咁
打MA果2集你當賣模型同講番少少厄祭戰

去到西諾死套野已經完左 之後全垃圾
有無咩方法可以比我屌柒條編劇八婆?

故事做返好d 模型都好買d啦 屌 女人諗野真係on99

虐心到仆街 d設定最後一個都無用
睇到咖哩flirt 條女就眼火爆 抵朱古力揀石動唔揀佢

當初我仲諗有MA收埋比朱古力反屌鬍鬚佬
真係太天真啦我
我真心唔想鐵華團滅團

老實講一班無名小卒掘起
最後因為信錯朱古力而死
咁不如乖乖到做大小姐護衛

你講號角內鬥一條線
團結火星另一條線

最後互鬥仲好睇 禁武呢個設定=核彈
射出黎就玩完 雖然好唔鍾意但呢個世界的確係咁
隨時30s就完左3rd world war

真係太天真啦我

石動平民仔好個二世組私怨撚好多
鐵華團被滅都預左
全部都死燃晒
明明佢地最有計

號角又會突然洗白
痴線妹做女主我不能接受

朱古力你就是個on9

禁武真係任佢up
講到自己係正義cls

當年聯邦打贏自護都唔係靠寶少一個人無雙
大部分地方都係gm打渣古,聯邦屈數量贏

真係太天真啦我

石動平民仔好個二世組私怨撚好多

石動=努力做野嘅公屋撚
咖哩=蔡加讚

鐵華團被滅都預左
全部都死燃晒
明明佢地最有計

號角又會突然洗白
痴線妹做女主我不能接受

朱古力你就是個on9

禁武真係任佢up
講到自己係正義cls

大部分地方都係gm打渣古,聯邦屈數量贏

聯邦講到明係物量作戰
好記得當年gundam war有將operation牌就係呢個名
幅圖係一埋gm同ball
鐵華團被滅都預左
全部都死燃晒
明明佢地最有計

號角又會突然洗白
痴線妹做女主我不能接受

朱古力你就是個on9

禁武真係任佢up
講到自己係正義cls

大部分地方都係gm打渣古,聯邦屈
數量贏

從來寶少都冇誇張可以一個人打贏場戰爭
而係寶少加高達嚴重打擊自護士氣
加上重振翻聯邦軍人嘅自信,聯邦有意無意咁利用聯邦軍人對自護嘅怨氣(當時佢地仲比自護屌打緊)
而寶少同高達嘅出現,特別係查布羅果時,寶少已經有一定實力,佢嘅存在係好多軍人眼中嘅希望嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞