[10月寫實新番]機動戰士Gundam 鐵血的孤兒 第25集 (3)

1001 回覆
6 Like 47 Dislike
屌,最尾幾集整死曬成個故事
係人類可以生存既大氣上用無誘導兵器打落以二萬km/hr自轉既火星上面既戰場既郁緊既ms
仲要無打中隊友

嘩 好真實呀

咁岩姐, 人生無常

00 lockon都試過地球射番上宇宙

Lockon 介紹自己嗰陣咪講左話去到平流層嘅目標都可以命中咩

用Gundam Meister 同 號角雜魚比?

關咩事
咪又係開描準鏡射

支禁武明明連雜魚用雜魚機發射都中

唔同世界觀機體性能好難比較

00 用激光射都有誤差, 鐵血用實彈射0誤差, 粒彈仲快過光速
我以前唔明睇完AZ既人既心情,一直都唔去接觸呢啲爛尾既作品,後來我追左呢套之後,就明白哂點解你地會話AZ係神作,今日我只係想同大家講句,鐵血的孤兒都係神作,所以我決定幫手推POST。

最後一句,岡田麿里我屌你老母!

認同

點解癡線妹避得到禁武咁撚屈機

人生無常阿ching
咪on9啦
起碼lockon支炮唔會由個智障坐上去都識開
1.黑人一早應該要死,今集先死反而沒左果種激動,變左 “終於肯死啦?” 果種feel

2.朱麗塔好心就死埋去啦, 比三明最口ko埋先死 同依家個觀感真係會好唔同

條八婆懶係認同三明,但係踩着人條屍上位,人又唔係你殺,彩就你攞曬

呢種情節其實現實都幾常出現

其實套野依類情節可接受但係個過程就難免鋪排得柒左

都係果句
以之前果幾集爛成咁
個尾都埋得算OK
我覺得真係算係咁喇
係人類可以生存既大氣上用無誘導兵器打落以二萬km/hr自轉既火星上面既戰場既郁緊既ms
仲要無打中隊友

嘩 好真實呀

咁岩姐, 人生無常

00 lockon都試過地球射番上宇宙

Lockon 介紹自己嗰陣咪講左話去到平流層嘅目標都可以命中咩

用Gundam Meister 同 號角雜魚比?

關咩事
咪又係開描準鏡射

支禁武明明連雜魚用雜魚機發射都中

唔同世界觀機體性能好難比較

00 用激光射都有誤差, 鐵血用實彈射0誤差, 粒彈仲快過光速

設定強到過哂火,完全唔使拗
以前嗰啲高達可以飛得快過啲艦,又冇人屌唔合理

人生無常阿ching

咁啱避得開,其他人全部咁啱避唔開

唔講都唔記得
咪on9啦
起碼lockon支炮唔會由個智障坐上去都識開

人生無常呀, 4~5支魔劍射落火星, 都係一支咁岩中到高達姐

人生無常阿ching

咁啱避得開,其他人全部咁啱避唔開

死哂咪符合寫實呢個主題囉

就嚟連隻艦都可以叫高達啦
人生好撚無常
太空屌落地鼻屎咁撚細既目標都射得中
鳩咁黎
我以前唔明睇完AZ既人既心情,一直都唔去接觸呢啲爛尾既作品,後來我追左呢套之後,就明白哂點解你地會話AZ係神作,今日我只係想同大家講句,鐵血的孤兒都係神作,所以我決定幫手推POST。

最後一句,岡田麿里我屌你老母!

A/Z合理過鐵血好多啦
仲好好睇
垃圾鐵血真係形容唔到

就嚟連隻艦都可以叫高達啦

我係講緊一向都好多唔合理,高達可以飛得快嗰啲艦,支野可以幾秒到達火星表面。
有話過禁武係300年就有咩?
唔可以係厄祭戰之後先有?

flauros嗰兩枝乜黎

果兩支武器根本就係另一種禁武

叫咩名啊另一種禁武

9UP當秘笈

痴撚線
根本同一樣野 雞蟲死果集已經講得好清楚
佢果碌係正式版破滅魔劍

咁ON9死忠已經入左魔 格硬搵野撐

sor, 我一時唔記得左, 姐係一早就有禁武
不過就算係咪一早有都好, 影帝無預備到都係好唔合理
破滅魔劍部隊是最勁!!!

有無師兄知邊到有HG流星號買
有話過禁武係300年就有咩?
唔可以係厄祭戰之後先有?

flauros嗰兩枝乜黎

果兩支武器根本就係另一種禁武

叫咩名啊另一種禁武

9UP當秘笈

痴撚線
根本同一樣野 雞蟲死果集已經講得好清楚
佢果碌係正式版破滅魔劍

咁ON9死忠已經入左魔 格硬搵野撐

sor, 我一時唔記得左, 姐係一早就有禁武
不過就算係咪一早有都好, 影帝無預備到都係好唔合理

佢個兩支嘢係發射器 粒彈頭先叫版破滅魔劍。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞