[10月寫實新番]機動戰士Gundam 鐵血的孤兒 第25集 (3)

1001 回覆
6 Like 47 Dislike
結局好正
睇左咁多年高達
睇孤兒仔感受最深
會諗起現實政治, 諗起香港

浪費左我十幾分鐘

成套第2季都係垃圾
點只十幾分鐘
第2季打生打死唔知為咩

最on9係麥可基里斯以為攞左巴耶力就可以號令天下姐
點知大部份人唔聽佢支笛
即係戰略失誤
結局好正
睇左咁多年高達
睇孤兒仔感受最深

浪費左我十幾分鐘

成套第2季都係垃圾
點只十幾分鐘
第2季打生打死唔知為咩

點知大部份人唔聽佢支笛
即係戰略失誤

第二季係垃圾
結局好正
睇左咁多年高達
睇孤兒仔感受最深

浪費左我十幾分鐘

成套第2季都係垃圾
點只十幾分鐘
第2季打生打死唔知為咩

點知大部份人唔聽佢支笛
即係戰略失誤
條撚樣連部機既性能都未撚試過就拎出黎扮大碌野

你話唔係編劇想煮死佢都無可能將佢智商降到零,屬性點淨係得武力點爆
睇完呢套,我深深明白咩叫人生無常

真好好地一套鐵血本來王道end都上硬神木口
結局好正
睇左咁多年高達
睇孤兒仔感受最深

睇黎現實風格非常岩呢位巴打

一時現實,一時唔使理現實

咁又真係幾似香港一樣都咁唔合理咁無厘頭

好撚合理
只係你唔識諗姐
一個暴政唔會無啦啦改變架,你睇番支那係點
呢到咪點囉
夾死黑人大快人心

不過睇落去一d都唔爽快
夾死佢個陣我心諗『哦…終於殺左喇
夾死黑人大快人心

不過睇落去一d都唔爽快
梗係唔撚爽快啦,佢先前個幾次就應該死撚左

我當你速度同手槍子彈一樣,正常人都避唔到啦

我當你一秒一公里唔會減速都要200秒先中到
200秒我應該揸車走都閃到
MS都唔洗開

你要去到火星低大氣層先會見到,同埋垂直嘅話,你係唔會留意到

落大氣層就一定會燃燒
會燃燒就一定有火光
仲要個更冇雲
咁都睇唔撚到就死左佢算啦

笑左你都識講上面 你會唔會打緊果陣望住個天

高達黎架 有預驚架大佬

佢個駕駛艙幾時多咗預警功能? 你以為睇緊gundam seed

就算有預警
響一秒應該就中招

咁又係 枝嘢光速咁
夾死黑人大快人心

不過睇落去一d都唔爽快

夾到佢得廢個腦係 訓係床度係咁講正義應該會幾正
夾死黑人大快人心

不過睇落去一d都唔爽快

我都係咁
睇完呢套,我深深明白咩叫人生無常

真係
鐵血本來王道end都上硬神枱
結果...人生真係無常...
最後呢集既得著咪套垃圾終於完左
夾死黑人大快人心

不過睇落去一d都唔爽快

只係抽籤揀推邊個出黎死
收少d刀片
夾死黑人大快人心

不過睇落去一d都唔爽快

其實佢已經去到死唔死都冇所謂既位置
夾死黑人大快人心

不過睇落去一d都唔爽快

認真,佢最後先殺個效果最好
又拉得多仇恨值
flauros射MA嗰陣要變型捉住座山,雜卒機喺太空放禁武無後座力

動畫嘛
唔使理物理架

人生無常
夾死黑人大快人心

不過睇落去一d都唔爽快

最應該死個陣唔死,今集死得好無癮
無啦啦柒柒下話要上場提高士氣
結局好正
睇左咁多年高達
睇孤兒仔感受最深

如果你識啲義士就體驗更加深
白白犧牲

呢條片只係講緊最壞嘅後果
如果真係為香港好
就唔好怨港豬點
諗下點開發港豬好過啦

係呀, 諗起義士
美好世界建立起來之前, 係有好多人喺背後犧牲左, 重被人遺忘
但我會記得佢地

上面巴打講得岩, 開發港豬又好, 乜都好, 諗下自己做到咩
係dup石仔ga la

我當你速度同手槍子彈一樣,正常人都避唔到啦

我當你一秒一公里唔會減速都要200秒先中到
200秒我應該揸車走都閃到
MS都唔洗開

你要去到火星低大氣層先會見到,同埋垂直嘅話,你係唔會留意到

落大氣層就一定會燃燒
會燃燒就一定有火光
仲要個更冇雲
咁都睇唔撚到就死左佢算啦

笑左你都識講上面 你會唔會打緊果陣望住個天

高達黎架 有預驚架大佬

佢個駕駛艙幾時多咗預警功能? 你以為睇緊gundam seed

就算有預警
響一秒應該就中招

咁又係 枝嘢光速咁

其實我真係想知 係大氣圈外係咪真係可以瞄到咁準支支都冇偏差中哂預定中嘅位置
不過動畫物理 佢點吹都得
個結局除左夾撚死個黑人根本就係廢

黑人又係特登寫佢落場,特登寫佢弱智衝埋去比人夾

黑人似之前炎上先特登加落去

有心整死佢就唔好寫佢要寫字反思
搞到好似諗通咗唔會再好似以前咁狗衝
點知今集又犯番錯誤仲死埋
鐵血的孤兒第2季終於落幕
認真,如果依套野唔係掛高達個名,
絕對係上上之作
但就係因為高達,大家對佢既期望都好高
最尾依幾集的確令人有點失望
而結局我個人覺得算收貨啦
至少鐵華團唔駛全滅,庫贊公一死解眾恨
係三日月同昭弘
完全可以用悲壯去形容
但鐵血同a/z一樣埋尾埋得太快,話咁快就話改革成功點點點
而我仲覺得倖存鐵華團仲有萊德依d偏激派係到搞事,可能有劇場版都未定,三日月既仔仔好有機會過多幾年渣高達
最後總結主角方重要角色死左既有三日月,奧爾加,比斯凱特,西諾,昭弘,哈修,亞斯頓,明瀨夫婦,芙米坦,拉芙達
佢地會係天國,繼續守護仍然努力生存既家人們
打完痴線妹再中禁武 / 中左禁武打殘痴線妹先死,咁樣大家可能順氣好多
求其作個理由話子彈用稀有金屬整所以好少都好吖,而家完全係強姦

話秘密部隊係死亡筆記算啦屌

其實痴線妹先唔可以死
好明顯佢係鐵華團S2入面既見證人
起初以為自己好勁,
但見識到班鐵華團為生存而不斷戰鬥
覺得充滿人性
知道自己不及人地
最尾個剖白位都有少少感動

成集入面得佢提過鐵華團個名(好似係

問題係佢有入害死西諾,佢同鬍鬚佬一樣,應該係唔死都要下場好慘,咁先可以洩憤

我認同痴線妹係戰爭見證人,初初好興奮咁上場要威俾上司
去到最後個樣已經唔係好想打咁,加埋最後剖白係完整既描寫
但唔死都可以認真打多一場姐
而家靠禁武埋單真係好唔合戲路
鐵血的孤兒第2季終於落幕
認真,如果依套野唔係掛高達個名,
絕對係上上之作
但就係因為高達,大家對佢既期望都好高
最尾依幾集的確令人有點失望
而結局我個人覺得算收貨啦
至少鐵華團唔駛全滅,庫贊公一死解眾恨
係三日月同昭弘
完全可以用悲壯去形容
但鐵血同a/z一樣埋尾埋得太快,話咁快就話改革成功點點點
而我仲覺得倖存鐵華團仲有萊德依d偏激派係到搞事,可能有劇場版都未定,三日月既仔仔好有機會過多幾年渣高達
最後總結主角方重要角色死左既有三日月,奧爾加,比斯凱特,西諾,昭弘,哈修,亞斯頓,明瀨夫婦,芙米坦,拉芙達
佢地會係天國,繼續守護仍然努力生存既家人們
紅字為笑點
結局好正
睇左咁多年高達
睇孤兒仔感受最深

如果你識啲義士就體驗更加深
白白犧牲

呢條片只係講緊最壞嘅後果
如果真係為香港好
就唔好怨港豬點
諗下點開發港豬好過啦

係呀, 諗起義士
美好世界建立起來之前, 係有好多人喺背後犧牲左, 重被人遺忘
但我會記得佢地

上面巴打講得岩, 開發港豬又好, 乜都好, 諗下自己做到咩
係dup石仔ga la

當你咁諗果時,我地之前做嘅野就真係白費
要放棄不如最後一刻先放棄
家下不如係傳媒阿文章阿入手仲好啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞