[10月寫實新番]機動戰士Gundam 鐵血的孤兒 第25集 (3)

1001 回覆
6 Like 47 Dislike
最後用禁武其實可以 係落左大氣層先用 近啲距離先用會合理啲 同埋唔應該講到準繩度咁高 有乜理由mobile suit gundam 會避唔到

邊會諗到上面射落嚟
唔好屌啦

人生無常呀各位清

不過就唔夠料handle個題材囉 你估個個都雨果咩
垃圾劇情

後生就要盡早中出

阿媽係女人

objection

呢條女咩水?

亞馬gay嚟

玩埋馬尾

仆街仲覺得幾正
好多人講緊其實結果係無問題(eg.陷團剷)
但係過程就好大問題(鋪排、演出)
理由大家講過晒我就唔講喇

不過呢套鐵血真係經典
由神台上面變到要拉埋去seed d age之流去比
仲有可唔可以唔好吹奏垃圾
age都有人捧 當年係舊登除左age-2有人讚下根本比人由頭屌到落結局

“點都稱唔上”同“有保留”已經有矛盾啦
讀下中文先啦

你要咁捉字失你自己捉飽佢
我由頭到尾都講緊呢套野有優點有缺點
有fail位,亦有可取之處
至少值得睇

條友除咗追住黎咬之外講嘢係冇重點唔洗理佢

其實個end如果係咖哩做改革者大叔變戰犯會好好多

都唔知咖哩點解可以傷到係醫院住幾年都未好
三明個仔都大到識講野

可能想反鬍鬚佬之後比黑衣人打左鑊金

但julia打到吐血一星期後出黎汁三明雞

汁你老母
都忍唔住要login黎屌

屌你老團副團長+聲稱三日月家人見到咁大個仇人連一d激動都無!帶個耳環都要close up 幾次 驚死觀眾睇唔到 禁武後期出黎主導劇情幾次 仲重要過三日月 黑人根本為死而死 無啦啦出黎自爆 知唔知三日月竟然比個唔夠大嫂打既人拎左個頭係幾難接受!!!呀~~~!!

之前死唔去又話打極都唔死
而家死左又話為死而死

屌你老團副團長+聲稱三日月家人見到咁大個仇人連一d激動都無!帶個耳環都要close up 幾次 驚死觀眾睇唔到 禁武後期出黎主導劇情幾次 仲重要過三日月 黑人根本為死而死 無啦啦出黎自爆 知唔知三日月竟然比個唔夠大嫂打既人拎左個頭係幾難接受!!!呀~~~!!

而家死左又話為死而死

打極唔死係on9劇情

無啦啦衝出黎自爆都係on9劇情

有衝突?會唔會兩樣on9野擺出黎其中一樣會變正常呀?用下你個腦啦

死法正常=可接受 咁都唔明?

而家死左又話為死而死

打極唔死係on9劇情

有衝突?會唔會兩樣on9野擺出黎其中一樣會變正常呀?用下你個腦啦

補多句

死撐撚真係坐住個腦
https://youtu.be/CdgCGfSOISw
點都要貼一次,黑鬼我屌你老母呀
係我心目中黑鬼黑人憎過蝴蝶妹3倍

其實點解叫蝴蝶妹?

詳見第一集

佢去撲蝶

係食咗隻蝴蝶
盲定唔識字?
如果西諾射中左

Seed d最大問題係貫穿全季嘅大義,去到最後都係不知所云
完全冇意圖解釋之餘,仲無雙清場
呢點已經輸左比鐵血

舊seed明明處理得好好
去到seed d就不知所謂

寺田幫佢改左一筆 將真擊落基魔變成純粹軍人聽上級命令做野
撇開左私怨
成件事就合理好多

但鐵血S2 有個腦殘豬隊友係度 寺田都救唔番啦

鐵血想救一定要寫IF線啦…
類似魯魯修咁,可能跟唔跟朱古力做分點

應該係啦 唔跟朱古力就可以全員生還

而家死左又話為死而死

打極唔死係on9劇情

有d. 觀眾懶撚係獨到 咪比佢地出下醜 仲弱智過朱古力

唔針著係寫實同無常度,我覺得佢地已經進步左

而家死左又話為死而死

之前死極唔去最後一集on9衝出去比人夾撚死咪為死而死囉
唔想三日月死呀屌你老母
要用禁武點解之前仲搞咁撚多野
個大叔仲要洗橫手贏到最後
睇到佢個樣得戚到呢
最後呢幾集真係劇情暴走呢

而家死左又話為死而死

之前死極唔去最後一集on9衝出去比人夾撚死咪為死而死囉

其實佢想去拎個尾彩
見到部古辛爛到咁
諗住冇乜威脅性啦掛
點知
唔想三日月死呀屌你老母
要用禁武點解之前仲搞咁撚多野
個大叔仲要洗橫手贏到最後
睇到佢個樣得戚到呢
最後呢幾集真係劇情暴走呢

死就預得架啦
佢死前講果幾句都好型
之前都覺得禁武屈,
係啲死忠覺得冇問題,
又話套野現實,
現實到物理常識都冇
冇人講?雖然應該冇討論價值

而家死左又話為死而死

打極唔死係on9劇情

有d. 觀眾懶撚係獨到 咪比佢地出下醜 仲弱智過朱古力

唔針著係寫實同無常度,我覺得佢地已經進步左

之前佢唔死得明顯為比大隻佬今集報仇啦
見到人得番半條人命衝出去執頭又有咩on9
而家總之咩都屌你地就最正常喇 咁都叫獨到你地真係上哂腦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞