[10月寫實新番]機動戰士Gundam 鐵血的孤兒 第25集 (3)

1001 回覆
6 Like 47 Dislike
禁武有冇中 根本唔係重點
爆風一樣殺到高達
咁我又拗 巴巴紅眼衝去敵人
人地機鎗掃一下都唔中 咪一樣唔合理

仲係度講中唔中 根本就同S1拗用唔用筆 一樣咁ON9

s1唔係教手寫咩,定我記錯
S1教手寫啲人屌無筆

但其實依家有好多平板都取代左以前筆錄,有啲問卷調查直頭拎住部tablet同你做

係班on9屌哂鬼話筆都無枝好on9

其實火星大氣層得200公里。。。

咁即係幾多,11定200
當200公里要幾快

當你直接向下射,就係mass x g.唔知個mass幾多,答你唔到

唔駛計, 支針個速度仲快過光

我當你速度同手槍子彈一樣,正常人都避唔到啦

我當你一秒一公里唔會減速都要200秒先中到
200秒我應該揸車走都閃到
MS都唔洗開

你要去到火星低大氣層先會見到,同埋垂直嘅話,你係唔會留意到

落大氣層就一定會燃燒
會燃燒就一定有火光
仲要個更冇雲
咁都睇唔撚到就死左佢算啦

其實火星大氣層得200公里。。。

當200公里要幾快

當你直接向下射,就係mass x g.唔知個mass幾多,答你唔到

MS都唔洗開

200秒你點撚預判啊
禁武有冇中 根本唔係重點
爆風一樣殺到高達
咁我又拗 巴巴紅眼衝去敵人
人地機鎗掃一下都唔中 咪一樣唔合理

仲係度講中唔中 根本就同S1拗用唔用筆 一樣咁ON9

s1唔係教手寫咩,定我記錯
S1教手寫啲人屌無筆

但其實依家有好多平板都取代左以前筆錄,有啲問卷調查直頭拎住部tablet同你做

係班on9屌哂鬼話筆都無枝好on9

第三世界唔係教細路係泥土用手指手寫嘅咩
果個情況咪table=土地

我記得當件嘈左2個post

射禁武係戰術上好合理喎
問題係julia唔死又汁雞

又黎現實,合理
係合理現實既就唔好出人去打MS戰
直接射鳩死曬堆人

MS打得死三明就唔會用禁武
鬍鬚佬都係驚左佢先用禁武鳩射
如果冇禁武,三明同昭弘係絕對可以突圍(參考朱古力)

咁咪話左你做咩打MS戰姐
直接射鳩死曬,玩你既合理現實啦
1邊追求合理,1邊又唔撚理設定

MS擺明係用黎牽制
用禁武果陣d MS都撤退晒
不嬲高達系列嘅地圖炮都要有MS保護、牽制敵人先用到

突然又同我講傳統

如果以前有論壇, 當高達嘅地圖炮第一次出現,啲人就會屌, 一向高達嘅傳統都係冇地圖炮, 地圖炮咁屈機,唔使要高達啦

唔明你想講咩, 不過0079已經有地圖炮

大猩猩算唔算係?

好似係阿巴阿空秒左一堆機果枝野

我仲以為係邊條女黎
原來係鍾意西諾個個細路
MA有咩用呢係依套野入面?本來就可以用黎破壞號角威信, 全世界甚至無腦都會覺得朱古力上火星係為左用MA 搞革命? 結果出得一部,打完就沒, 仲要對個故事完全沒影響。

當200公里要幾快

MS都唔洗開

200秒你點撚預判啊

如果有讀過物理,就會知道,真係有嘢喺上邊大氣層高速射落離,根本就唔會知道佢降落位置

我仲以為係邊條女黎
原來係鍾意西諾個個細路

這麼可愛一定是

全部去哂伊織模型玩

當200公里要幾快

MS都唔洗開

200秒你點撚預判啊

如果有讀過物理,就會知道,真係有嘢喺上邊大氣層高速射落離,根本就唔會知道佢降落位置

收皮啦你
我自由走位,你鳩射
以前嗰啲高達可以飛得快過啲艦,又冇人屌唔合理

就嚟連隻艦都可以叫高達啦

我係講緊一向都好多唔合理,高達可以飛得快嗰啲艦,支野可以幾秒到達火星表面。

拿我認真嘅
動畫表現出高達一時之間同戰艦快
你咪試下比較下ms同戰艦鬥快飛30分鐘,睇下邊部快啲囉

推進劑會用完先

我仲以為係邊條女黎
原來係鍾意西諾個個細路

這麼可愛一定是

不要扶他

當200公里要幾快

MS都唔洗開

200秒你點撚預判啊

得啦大家都知你讀過物理, 不過唔知你有冇讀常識?

MS擺明係用黎牽制
用禁武果陣d MS都撤退晒
不嬲高達系列嘅地圖炮都要有MS保護、牽制敵人先用到

突然又同我講傳統

如果以前有論壇, 當高達嘅地圖炮第一次出現,啲人就會屌, 一向高達嘅傳統都係冇地圖炮, 地圖炮咁屈機,唔使要高達啦

唔明你想講咩, 不過0079已經有地圖炮

大猩猩算唔算係?

好似係阿巴阿空秒左一堆機果枝野

係殖民地雷射炮同鏡

當200公里要幾快

MS都唔洗開

200秒你點撚預判啊

收皮啦你
我自由走位,你鳩射

所以咪無常囉

當200公里要幾快

MS都唔洗開

200秒你點撚預判啊

收皮啦你
我自由走位,你鳩射

所以咪無常囉

號角員工運氣 +1000%
會計仔快D上水繼續9UP啦

當200公里要幾快

MS都唔洗開

200秒你點撚預判啊

咁仲點會打得中人

鳩射 唔知落點
咁岩中左
無常

當200公里要幾快

MS都唔洗開

200秒你點撚預判啊

咁仲點會打得中人

全球定位gps

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞