[10月寫實新番]機動戰士Gundam 鐵血的孤兒 第25集 (3)

1001 回覆
6 Like 47 Dislike
沒有什麼是一發禁武解決不了的,如果有,就再來一發
其實依套一般般
完全吊唔起我條癮
以前嗰啲高達可以飛得快過啲艦,又冇人屌唔合理

就嚟連隻艦都可以叫高達啦

我係講緊一向都好多唔合理,高達可以飛得快嗰啲艦,支野可以幾秒到達火星表面。

拿我認真嘅
動畫表現出高達一時之間同戰艦快
你咪試下比較下ms同戰艦鬥快飛30分鐘,睇下邊部快啲囉
如果三明一定要死的話,我想佢開多啲無雙,殺埋痴線妹,再差啲殺埋鬍鬚佬,再力盡死會好受啲
有無師兄知邊到有HG流星號買

貓店見到
破滅魔劍部隊是最勁!!!

PEOPLE DIE IF THEY'RE KILLED!!
黑衣人勁定禁武勁
黑衣人勁定禁武勁

手槍勁D
沒有什麼是一發禁武解決不了的,如果有,就再來一發

係人類可以生存既大氣上用無誘導兵器打落以二萬km/hr自轉既火星上面既戰場既郁緊既ms
仲要無打中隊友

嘩 好真實呀

咁岩姐, 人生無常

00 lockon都試過地球射番上宇宙

Lockon 介紹自己嗰陣咪講左話去到平流層嘅目標都可以命中咩

用Gundam Meister 同 號角雜魚比?

關咩事
咪又係開描準鏡射

支禁武明明連雜魚用雜魚機發射都中

唔同世界觀機體性能好難比較

00 用激光射都有誤差, 鐵血用實彈射0誤差, 粒彈仲快過光速

設定強到過哂火,完全唔使拗

大氣圈外射
再加引力加速,同射粒小型殞石撞落地面無乜分別
加上都係得一支實際命中,唔係十幾支插實曬變箭豬
都叫合理既

咁準 叫gae bolg好過啦
晒撚咗我時間黎睇woswyee垃圾
晒撚咗我時間黎睇套垃圾
如果三明一定要死的話,我想佢開多啲無雙,殺埋痴線妹,再差啲殺埋鬍鬚佬,再力盡死會好受啲
佢地中左同一招破滅魔劍好撚多次

根本就魔既唔係把劍,係編劇個腦,佢地真係中左同一招好撚多次都唔識避
連痴線妹都殺唔到,叫咩鬼鐵華團的惡魔,第二季開頭係威係勢咁,但就黎個咁廢既結局,屌,條氣好撚唔順,我想當有睇過第二季呀,勁後悔
黑衣人勁定禁武勁

黑衣人用禁武是最勁

又話唔整激光,支嘢仲on9 過激光,避唔到擋唔到。
有冇物理學大師可以講下
當佢地面到大氣層外要1000公里,枝針要加速到幾快撞落地先可以大爆炸

其實火星大氣層得11公里。。。

繼續

又話唔整激光,支嘢仲on9 過激光,避唔到擋唔到。
岩,俾人用魔劍瞄左對腳就唔識郁,魔劍部隊次次都落必中
套野要改名
破滅魔劍Dáinsleif 鐵血的孤兒 第25集
係人類可以生存既大氣上用無誘導兵器打落以二萬km/hr自轉既火星上面既戰場既郁緊既ms
仲要無打中隊友

嘩 好真實呀

咁岩姐, 人生無常

00 lockon都試過地球射番上宇宙

Lockon 介紹自己嗰陣咪講左話去到平流層嘅目標都可以命中咩

用Gundam Meister 同 號角雜魚比?

關咩事
咪又係開描準鏡射

支禁武明明連雜魚用雜魚機發射都中

唔同世界觀機體性能好難比較

00 用激光射都有誤差, 鐵血用實彈射0誤差, 粒彈仲快過光速

設定強到過哂火,完全唔使拗

大氣圈外射
再加引力加速,同射粒小型殞石撞落地面無乜分別
加上都係得一支實際命中,唔係十幾支插實曬變箭豬
都叫合理既

我睇就有5,6部開炮
一波就打中咗2部高達

你話有50部開三次炮我都服啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞