[10月寫實新番]機動戰士Gundam 鐵血的孤兒 第25集 (3)

1001 回覆
6 Like 47 Dislike
唔配gundam名 叫機動武鬥傳 鐵血孤兒

你岩 呢套咪撚影衰gundam

赤手空拳 實體武器扑黎扑去 同g武鬥傳一樣
有冇物理學大師可以講下
當佢地面到大氣層外要1000公里,枝針要加速到幾快撞落地先可以大爆炸

其實火星大氣層得200公里。。。

咁即係幾多,11定200
當200公里要幾快

當你直接向下射,就係mass x g.唔知個mass幾多,答你唔到

唔駛計, 支針個速度仲快過光
唔配gundam名 叫機動武鬥傳 鐵血孤兒

你岩 呢套咪撚影衰gundam

但你咁樣影衰gundam g
破滅魔劍部隊是最勁!!!

咁準 叫gae bolg好過啦

又話唔整激光,支嘢仲on9 過激光,避唔到擋唔到。

長井龍雪:「戰艦會被一發光束幹掉太奇怪」
被御坂美琴幹掉就不奇怪

長井龍雪:「從來就沒有體驗過所謂的戰爭,所以就參考黑道內鬥」
結果就跳出一堆黑衣人
有冇物理學大師可以講下
當佢地面到大氣層外要1000公里,枝針要加速到幾快撞落地先可以大爆炸

當200公里要幾快

當你直接向下射,就係mass x g.唔知個mass幾多,答你唔到

小明快啲定魔劍快啲
有冇物理學大師可以講下

當200公里要幾快

我當你速度同手槍子彈一樣,正常人都避唔到啦
有冇物理學大師可以講下

當200公里要幾快

小明快啲定魔劍快啲

架火車同條女快啲
有冇物理學大師可以講下

當200公里要幾快

所以痴線女=火雲邪神

有冇物理學大師可以講下

當200公里要幾快

我當你一秒一公里唔會減速都要200秒先中到
200秒我應該揸車走都閃到
MS都唔洗開

當200公里要幾快

所以痴線女=火雲邪神

太空果次係9射,火星果次係有目標
納米裝甲檔炮已經開始唔合理 派便當派到麻目

結局篇hea到 打半集 夾硬滅哂主角 少少感動畫面都無
有冇物理學大師可以講下

當200公里要幾快

所以痴線女=火雲邪神

唔係避唔避到嘅問題
係你咁遠射會唔會中嘅問題
禁武有冇中 根本唔係重點
爆風一樣殺到高達
咁我又拗 巴巴紅眼衝去敵人
人地機鎗掃一下都唔中 咪一樣唔合理

仲係度講中唔中 根本就同S1拗用唔用筆 一樣咁ON9

s1唔係教手寫咩,定我記錯
禁武有冇中 根本唔係重點
爆風一樣殺到高達
咁我又拗 巴巴紅眼衝去敵人
人地機鎗掃一下都唔中 咪一樣唔合理

仲係度講中唔中 根本就同S1拗用唔用筆 一樣咁ON9

s1唔係教手寫咩,定我記錯

shit感覺會開另一場戰爭,唔好理手寫呢個問題

射禁武係戰術上好合理喎
問題係julia唔死又汁雞

又黎現實,合理
係合理現實既就唔好出人去打MS戰
直接射鳩死曬堆人

MS打得死三明就唔會用禁武
鬍鬚佬都係驚左佢先用禁武鳩射
如果冇禁武,三明同昭弘係絕對可以突圍(參考朱古力)

咁咪話左你做咩打MS戰姐
直接射鳩死曬,玩你既合理現實啦
1邊追求合理,1邊又唔撚理設定

MS擺明係用黎牽制
用禁武果陣d MS都撤退晒
不嬲高達系列嘅地圖炮都要有MS保護、牽制敵人先用到

突然又同我講傳統

如果以前有論壇, 當高達嘅地圖炮第一次出現,啲人就會屌, 一向高達嘅傳統都係冇地圖炮, 地圖炮咁屈機,唔使要高達啦

唔明你想講咩, 不過0079已經有地圖炮

當200公里要幾快

我當你一秒一公里唔會減速都要200秒先中到
200秒我應該揸車走都閃到
MS都唔洗開

你要去到火星低大氣層先會見到,同埋垂直嘅話,你係唔會留意到

射禁武係戰術上好合理喎
問題係julia唔死又汁雞

又黎現實,合理
係合理現實既就唔好出人去打MS戰
直接射鳩死曬堆人

MS打得死三明就唔會用禁武
鬍鬚佬都係驚左佢先用禁武鳩射
如果冇禁武,三明同昭弘係絕對可以突圍(參考朱古力)

咁咪話左你做咩打MS戰姐
直接射鳩死曬,玩你既合理現實啦
1邊追求合理,1邊又唔撚理設定

MS擺明係用黎牽制
用禁武果陣d MS都撤退晒
不嬲高達系列嘅地圖炮都要有MS保護、牽制敵人先用到

突然又同我講傳統

如果以前有論壇, 當高達嘅地圖炮第一次出現,啲人就會屌, 一向高達嘅傳統都係冇地圖炮, 地圖炮咁屈機,唔使要高達啦

唔明你想講咩, 不過0079已經有地圖炮

大猩猩算唔算係?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞