[10月寫實新番]機動戰士Gundam 鐵血的孤兒 第25集 (3)

1001 回覆
6 Like 47 Dislike
岡田繼迷家後又一力作

凪開始已經唔中意佢
都忍唔住要login黎屌

屌你老團副團長+聲稱三日月家人見到咁大個仇人連一d激動都無!帶個耳環都要close up 幾次 驚死觀眾睇唔到 禁武後期出黎主導劇情幾次 仲重要過三日月 黑人根本為死而死 無啦啦出黎自爆 知唔知三日月竟然比個唔夠大嫂打既人拎左個頭係幾難接受!!!呀~~~!!

之前死唔去又話打極都唔死
而家死左又話為死而死

打極唔死係on9劇情

無啦啦衝出黎自爆都係on9劇情

有衝突?會唔會兩樣on9野擺出黎其中一樣會變正常呀?用下你個腦啦

死法正常=可接受 咁都唔明?

有d. 觀眾懶撚係獨到 咪比佢地出下醜 仲弱智過朱古力

唔針著係寫實同無常度,我覺得佢地已經進步左

之前佢唔死得明顯為比大隻佬今集報仇啦
見到人得番半條人命衝出去執頭又有咩on9
而家總之咩都屌你地就最正常喇 咁都叫獨到你地真係上哂腦

應該係講緊故事劇情張力唔夠,點寫實都唔好睇?

利伸,個人覺得斬首果幕好正
之前都覺得禁武屈,
係啲死忠覺得冇問題,
又話套野現實,
現實到物理常識都冇

老老實實

魔劍係低代價版嘅核武

屌你奶邊個整隻Haro出嚟
其實反正都係唔差在整個S3死左既變面具人出黎做喜劇呀笨
其實號角自己有幾多部gundam?
好似得咖喱同朱古力有咁

屌你奶邊個整隻Haro出嚟

吉祥物點都蒲下頭既

Btw飛機頭all back咗好似黑道超能力女兒個男主
其實講設定上
我真心想問魔劍禁武 禁左去邊

平時高達啲禁武 核彈創世係大殺傷力武器之餘 仲要會傷平民 有機會滅人族

但魔劍 精準到高 由太空射落火星都中到人型ms
仲要唔會爆炸
單純有絕對武力就禁?
咁仲有乜野道德問題?
根本所以「禁武」一詞而產生既道德問題就唔存在
純粹係因為高火力而被禁用 而冇道德枷鎖
其實講設定上
我真心想問魔劍禁武 禁左去邊

平時高達啲禁武 核彈創世係大殺傷力武器之餘 仲要會傷平民 有機會滅人族

但魔劍 精準到高 由太空射落火星都中到人型ms
仲要唔會爆炸
單純有絕對武力就禁?
咁仲有乜野道德問題?
根本所以「禁武」一詞而產生既道德問題就唔存在
純粹係因為高火力而被禁用 而冇道德枷鎖

係因為號角唔想其他人用到嚟推翻號角
所以就話係禁武
屌 我當s1完左算
最尾個幾集完全錯撚曬
之前都覺得禁武屈,
係啲死忠覺得冇問題,
又話套野現實,
現實到物理常識都冇

老老實實

魔劍係代價版嘅核武

除左製造成本見唔到有乜撚成本,創世嗰啲都話射一次要頗長時間回氣,魔劍簡直係無弱點咁滯。

起初講到Gundam Frame+AY太屈,但又要拿拿聲整死三日佢地,就寫埋呢啲劇情。真係要用魔劍殺佢地,搵班卒圍佢地,喺外圍(火星地面,唔係宇宙)準備定魔劍,見巴巴爆紅眼可能突破到重圍班卒拖撚住三日再畀魔劍射死仲好。

屌你射條鋼筋都秒到人你叫基連迪拉茲馬沙呢D情何以堪
月光蝶都唔撚夠你玩啦
我唯一唔明係尤金見到鬍鬚佬點解好似冇嘢咁

可以點?
食神咁沖埋去踢佢?
繼續屌,繼續推
其實最尾點解咖喱要坐輪椅
明明終戰係艾因付出左全部玩超頻

肉博戰個陣完美ko朱古力,仲行得走得

係到扮病溝女呀?
繼續屌,繼續推

我唯一唔明係尤金見到鬍鬚佬點解好似冇嘢咁

可以點?
食神咁沖埋去踢佢?

俾你當場殺咗佢
之後呢?
古荻莉亞喺度
痴線妹又喺度
咁殺完盞累到古荻莉亞
在場冇人知佢係鐵華團嘅人
後面被人叫做副團長嗰陣佢自己都話唔好咁嗌佢
因為唔知有冇人偷聽
西諾死 已經痴撚線

後生就要盡早中出

阿媽係女人

objection

呢條女咩水?

亞馬gay嚟

玩埋馬尾

仆街仲覺得幾正

件衫後面有流星號隻眼都誤會得?
黑鬼死極死唔去最後係嬲到覺得唔係仲死呀嘛,結果睇完覺得屌終於肯死啦咩
個口水妹又係不死身,全套最勁駕駛員原來係佢,紅眼巴巴都贏埋
破滅魔劍仲勁過高達
超高速直入大氣層
都仲可以成枝毫髮無損插落高達
係咪確認左有劇場版?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞