[10月寫實新番]機動戰士Gundam 鐵血的孤兒 第25集 (3)

1001 回覆
6 Like 47 Dislike
https://youtu.be/CdgCGfSOISw
點都要貼一次,黑鬼我屌你老母呀
係我心目中黑鬼黑人憎過蝴蝶妹3倍

佢最後得到應有報應
但條八婆冇

呢啲又唔算糞
咁呢啲無常位先可以反映現實嘅無奈嘅

我睇動畫打機就係唔想對咁多現實既野
到頭黎連打機睇動畫係同現實一樣應死唔死唔應死既就死撚哂咁我睇黎做咩

呢點正正係好多人想睇到嘅野
正不能勝邪

係班悲劇廚想睇姐

繼續

終於等到呢條煩膠死

咪好似呢個位咁
昭宏最後都係殺左佢先死
屌你條八婆死唔斷氣仲要用似當當正正贏撚左咁

我仲期待三明會屌打條八婆先死,點知
Btw 呢條煩膠諗住執雞點知死埋咁柒

仲同咖哩咁Q開心

成日最滿意就係呢個位

其實佢唔死無問題架,但係講到三明開紅眼mode清卒都無到殺佢,夾硬留佢條命黎做英雄真係

我都唔明最後留返佢條命為乜
後半部其實寫得幾好
但係前面鋪排搞到觀感太差
大小姐見到殺佢老公條友有乜感想

知唔知係佢殺都成問題

咪又係要幫佢含
阿特拉就真係做返自己啦

佢最後得到應有報應
但條八婆冇

呢啲又唔算糞

到頭黎連打機睇動畫係同現實一樣應死唔死唔應死既就死撚哂咁我睇黎做咩

正不能勝邪

係班悲劇廚想睇姐

我想睇2邊陷家富貴多啲

知唔知係佢殺都成問題

其實同佢做政治交易都算,但係個樣笑笑口真係想屌柒佢,你都知呢條友唔係好人,俾你火星有自治最多咪又係袋住先,俾少少委屈表情得唔得

咪又係要幫佢含
阿特拉就真係做返自己啦

反面大家都冇好處
大叔知道鐵華團未死,要搞其實可以搞埋大小姐,等佢冇得做
痴線妹都有問點解要放過佢
事實係大叔已經奪左權,就算清對面場都只會令火星局勢不穩
不過一家便宜兩家著

佢最後得到應有報應
但條八婆冇

呢啲又唔算糞

正不能勝邪

正不能勝邪都有好多表達方式既?
你都要合情合理和不好在觀感上打巴觀眾嫁
虛淵夠有好多劇本係打巴觀眾啦?
小圓TV版除左個End之後都係打巴觀眾
劇場版個End一樣係Bad End

咁但係起碼我唔會覺得睇到好火,或者覺得所謂邪惡班友要有報應
又或者覺得係我方突然智商低下。
萊德尻射都殺到人 難怪禁武咁準
萊德尻射都殺到人 難怪禁武咁準

人地目的係射jj

咪又係要幫佢含
阿特拉就真係做返自己啦

其實一個二個入議會從政真係唔係我樂於睇到嘅結果,萊德以暴易暴反而令人覺得爽

最不滿係大小姐強調「一家人」,感覺直頭好似薛家燕公開叫班舊同事返tvb一齊開工咁

咪又係要幫佢含
阿特拉就真係做返自己啦

其實一個二個入議會從政真係唔係我樂於睇到嘅結果,萊德以暴易暴反而令人覺得爽

最不滿係大小姐強調「一家人」,感覺直頭好似薛家燕公開叫班舊同事返tvb一齊開工咁

總係要有人坐呢個位,冇咩問題

咪又係要幫佢含
阿特拉就真係做返自己啦

到最後已經變左為生存咩都冇所謂
只要仲生存就仲可以向前
而向前又為左生存,loop
但孤兒仔又的確係咁
點解明明題材咁正,求尻奇三艦大戰號角都可以上神檯非搞到咁不可,痴線妹都算... 反正呢套野明顯就係要主角群既死去成就未來 但係除左禁武真係冇其他選擇 黑鬼一定要格硬死先得 其實大叔有暗示過佢有意改革.... 但係最重要係可唔可以唔好求尻其....

咪又係要幫佢含
阿特拉就真係做返自己啦

總係要有人坐呢個位,冇咩問題

始終大小姐身份唔同,做議長無需要質疑

但尤金呢班男人明知萊德就係唔想俾你揾到佢係咩一回事,但係都欣然接受大小姐咁講,感覺真係過得太安樂
點解明明題材咁正,求尻奇三艦大戰號角都可以上神檯非搞到咁不可,痴線妹都算... 反正呢套野明顯就係要主角群既死去成就未來 但係除左禁武真係冇其他選擇 黑鬼一定要格硬死先得 其實大叔有暗示過佢有意改革.... 但係最重要係可唔可以唔好求尻其....

正正經經咁打唔得,一定要反傳統
所以就拎禁武,你估我唔到呢?

到底你笑乜撚野

禁武真係老鼠屎黎

到底你笑乜撚野

笑尻我地

就係咁先心痛..好地地搞成咁..

人地個個鐵布衫武林高手
我有槍唔通唔用咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞