我係一名八十後抗爭者,收到預約被捕

2821 回覆
5947 Like 72 Dislike
到底點解仲有咁多人覺得sim lock有用
打電話去電話公司
有名有id已經有得reset
只要電訊公司跪既話根本無意思
到呢一刻我依然對樓主故事有保留。

因為有我諗唔通嘅地方
Same ....
Yes..... 真心佩服
真.勇氣
你個仔幾大
一。如果係現場比人跟

你哋咁小心可以唔知?

二。如果並非現場被跟,而你哋又 full black bloc

黑警無可能知道你哋去過邊 做過咩
所謂有晒你哋CCTV 嘅料 亦無可能。
唯一解釋 係有鬼

而樓主卻又好很強調 無鬼。所有同隊都堅過石堅。
如果講到樓主咁大獲...真係有可能五千蚊保釋到?
唉,希望逢兇化吉、大步𨈇過!
樓主十分強調黑警仲有 TG 嘅証據。
甚至話 講完即del 黑警都有record。

若非 telegram 跪咗 ( which 我相信不可能)

咁就得返二個可能

1.有鬼
2. 樓主虛構
唔會。 你講得啱。

如果黑警真係出動咁重人力物力 又跟蹤又hack TG 又放針,去 對付樓主一隊人,

仲點會比佢哋保釋?

即刻拋48 , 72 然後上庭啦
相信樓主依家心情都好徬徨好灰,我地盡量體諒下啦,始終面對呢啲情況,壓力一定好大
屌 你地當全部差佬係ON9仔咩
CID O記呢D 人地本身受TRAINING係跟D毒販/大單野
係食開依行飯 比人MARK左做TARGET要跟你有幾難啊
好多預約拘捕都係現場有鬼前線搵target之後開始跟 跟到返屋企 個種鬼唔係諗住即場拉你而係想成個小隊捉晒
利申 都識少少網絡保安
知道 AES SHA HTTPS
亦研究過telegram 嘅security

簡單講 結論,
若不是有鬼 或telegram跪咗

黑警無可能有講完即del 嘅信息紀錄。
我地唔會忘記你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞