我係一名八十後抗爭者,收到預約被捕

2821 回覆
5947 Like 72 Dislike
香港有未來????
有幾多野係唔經大陸做
不如話佢哋搵到人爆電話啲資料
再搵人跟尾都助證
我唔覺得it既世界有最強既盾

利申 暖氣軍師
咁都可以俾人勾線姐
要光復香港就唔可以死!
全民戴口罩預防武漢肺炎!
大家都係講個信字
下下fact check真係自貼身份證咩
咁其實有鬼嘅情況最有可能
講真唔太信tg跪
而一group人入面有鬼唔係咁難
Push
樓主
條link好似又唔得
尋日捐到

但今日諗住再捐 又出error
重點係有便衣跟,一般會選擇中年外表普通人士,大家返到屋企路上要留意下,例如等車唔好一有車就上,等多班留意附近嘅人,又或者去排另一班車先,排一陣再排返啱隊。
仲有好多方法,總之小心
嗰時候我根本唔知有邀請碼呢回事
kill switch我知,咁你就正正經經出個po教下手足,當做下好事好無? 就算當我聽曬你講,你呢度係咁回我,教到幾多個呀老實講
你已得我真傳,你開post教都得
手足! 仔細老婆嫩都出嚟駁,你係80後典範。
如果keep 住清record, 一路都咁小心都比狗聞到味跟嚟咬。咁就真係個個人都有機會。啲監控去到咩level呢?希望你大步檻過。keep 住update 我哋呀
樓主已深潛, 去左提款食好西
手足你D仔女幾大?點幫手?有冇試過搵黃國桐律師幫手?
1. 全隊十幾人被捕保釋後,樓主一個朋友都唔聯絡,去了解各朋友情況,等上法庭容易應對,因為應該同一隊人應該一齊告?
2. 全隊被捕保釋後,十幾個隊友一個都唔聯絡你,大家唔會圍爐
3. 狗明知有証据charge都會俾樓主保釋而唔係直接上法庭告左先
4. 明知樓主係前線,保釋條件會無沒收旅遊証件,等樓主有機會著草
5. 狗會未o係上法庭正式起訴前俾佢哋收集到既証据樓主睇,等樓主有備而戰

我提出呢五點佢都避左唔答,唉,其實真係想詛咒啲人血饅頭既祖宗十八代,有份搞到個革命散散地
呢個係曹達華時代喎!
有律師更係完能全無可能!
有無手足有近期被錄取口供,可否講當日狀況,有無錄影等等?
奇實一次你無野講已經唔會錄第二次,除非個 OC case 同 律政署都係豬閪,今時今日係點,我唔太知了!同埋,今時今日錄影會面有幾普遍,我又唔知,其他已經 under caution 落過口供,甚至charge左既手足講幾句啦,大家都update下,有益的。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞