我係一名八十後抗爭者,收到預約被捕

2821 回覆
5947 Like 72 Dislike
唔好沉.....
唔駛係度答

點證明變身前同變身後係同一個人?證明唔到的話點知係你?
保重
手足保重
你條波台煩膠冇人理你呀
返去食屎啦 Sir
巴打
無限respect
連登肯交咁我抵死啦,同埋你真係幾撚過癮,我做嘅野你又識講我錯乜,叫你開個教學po就玩膠係度扮唔識,手機po你又識出咁多。 得罪聲講句,你呢個po嘅cm加埋copy n paste都夠啦,洗唔洗係度廢up追住我黎單打呀? 邊d有用邊d無用你唔識分?
連登個ac我用再多vpn都無用啦,個註冊email已經知道我係邊個,直接順住條線搵我資料已經夠
2020 不快樂
開多一張電話卡,重新登入咪得囉,留意下已登入裝置,有幾次發現多左個中環ip
唔知講咩好 推咗先
我覺得有一點好怪,樓主話一班十幾人圍內原本識既朋友一齊四十八小時內被捕,放番出嚟就無再連絡過,如果一早就識既朋友,真係可以一個都唔聯絡咁奇怪? 希望我諗錯左
【正視聽】一份中學生文宣,駁曬你地班割獨派嘅on9仔
https://lih.kg/1812236
其實612有批
我啱啱都收到了

你好,我們是612基金。

謝謝聯絡。基金信託人已了解你的情況,確認可提供:
緊急經濟援助
另會借出保釋金
總數

比錢方法:
支票全數見面簽收;

敬請留意,請提供所需文件:
-簽收時,請帶身份證,核對身份用;
-被捕者或被告,請提供保釋紙+口供紙第一頁,並於簽收時攜同;
-如有醫療費用,請交回收據正本。如需保留,請先影印。

簽收文件:
只有事主中文全名、身份證號碼、金額、簽署。
所有資料,絕對保密。文件僅供基金內部核數用。

同事會用以下其中一個電話號碼聯絡你:
以上核對身份用。請等同事搵你,不須主動聯絡。謝謝。

咁仲夠唔夠fc
跟人唔關tg事
拍住片跟你再較對
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞