我係一名八十後抗爭者,收到預約被捕

2821 回覆
5947 Like 72 Dislike
三次都無野講?如果係,落得你鑊就只係有表面證據,一定要搵律師!甩機會最少一半,黃官六、七乘!巴打放心!夠料洗能搵你搏三次咩,d黑警留翻d時間屌自己老母好過啦!
咁正常嘅
上過街頭就知,幾廿歲人,見過唔少
捉鬼捉到自己疑神疑鬼
想捐
做生意? 叫你搵記者endorse姐
但你寧願你上黎乞錢做乞衣
樓主都講左咁多野,睇完信唔信自己決定到啦
希望你一家平平安安
無律師情況係唔會落口供
隨緣啦,打得甩就好,打唔甩就.....
回番上半part
你始終冇證明到你所講既野可信, 我對你呢part真假有保留
但你已經用所謂經歷否定左del tg message功能
樓主原本保釋到幾時,提早幾多?
ON9, 勇武唔仇狗架? 同埋唔小心係你面前講漏口?
你聲稱有兩個teammate下落不明, 可能已瓜左, 居然唔仇狗
好丫,你想我搵邊間?
一陣搵蘋果又話要搵百份
搵立場又話唔啱咁
之後記者唔做又話假

留舊錢俾屋企人如何叫乞,我唔介意話我乞衣
巴打有無另一伴?
乞錢擺埋一家大小上枱?
其實呃你有乜意思?
除非我係狗啫?
早咗兩星期
記者當然係你自己搵, 搵你信得過又覺得保護到你身份既
知唔知半年以黎有幾多人食過人血饅頭?
連登眾籌半日內可以籌到幾百萬, 憑呢樣就夠吸引D騙子啦, 明冇?
仇狗,都要理性
依家係問,係咪要仇狗仇到真嘅都要當假去聽
唔係仇唔仇狗依個問題

講到依度,我明白你了
你就好似每次出去都要屌狗果班一樣
無諗過屌完對件事有乜幫助
我唔係唔仇,只係認為要報仇,唔係單單屌兩撚,佢講乜都反對就叫啱

分析下狗話,睇下出咗咩事
要提醒其他人
手足不是condom
你講tg果part有保留
我回應你,呃你有乜意思
你答返我眾籌呃錢....?

Tg 喎,個問題你提出架喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞