我係一名八十後抗爭者,收到預約被捕

2821 回覆
5947 Like 72 Dislike
上訴case無陪審團
冇事,告唔入,班狗靠嚇

上次食沙律咪俾人爆左某ig admin出黎
攪到人地即時停幫手再走埋佬 捉鬼正仆街
呢個都唔得啊
解咩釋者 你地講到30萬好似無限金錢咁
根本上30萬幫1~2單case 就無啦
諗下律師費幾錢呀 就明啦
果30萬用完 係咪叫佢自己出呀?
宜家咩時勢呀 佢小心d 都有問題?
條password 請set 得又長又複雜
你地係咪只用secret chat? 有無auto del? 都可以
如果有個25仔爆左你地詳細行蹤,跟住曱甴睇cctv 由25仔開始 trace back /更甚者直接現場吊你地尾都唔出奇,佢地係用反恐規格對待你地,唔好睇少佢地要追蹤一堆有線索嘅勇武嘅決心。
另一點可以講講你地用咩vpn? 有機會係你地個vpn加密程度唔夠就出事。

我自己真心覺得tg跪嘅可能性太低,tg班俄佬發明人面對嘅係呢個世界最恐怖嘅總統(普京)+最恐怖嘅特種部隊(alpha+Spetsnaz),論心狠手辣程度絕對比共產黨同美國佬狠,咁都唔跪最後跪隔離國? 仲要班曱甴捉你地唔捉channel班admin? 淨係老豆搵仔,魔法學院同埋大少哨兵channel班友捉曬+告協助/串謀暴動+違反披露個資禁制令,我地同盲左無分別,只用黎捉你地幾支勇武小隊太浪費了。
樓主用左都奶野
自己google都知啦,tg一向得secret chat有加密,我都唔明你地點解唔用signal 呢類真正完全加密又開源嘅app黎gp chat
外國.... 先唔講二等公民問題
個仔點攪
仲要無哂外公外婆
寧願坐幾碌,都想個仔留喺香港

8月時已經問過,係咪應該移民
但堅決同香港共同進退!
個個走哂,依個仲係香港?
721 831 101 1111 1112 1117 1118
唔知可以講咩....
屌呢個時候唔好講呢d 野啦
政治犯
係 樓主個谷邊個係admin...
其實用信用卡捐到
God know
vpn 加密
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞