我係一名八十後抗爭者,收到預約被捕

2821 回覆
5947 Like 72 Dislike
大家要留意手足去向
所有app 係手機入面資料大部分沒有加密如果加密左你讀資料會十分慢

而且資料在memory 都沒有加密
因此
如果有後門一樣爆到
Telegram does not provide end-to-end encryption of group chats, and it is disabled by default for two person chats. Anyone with admin access to a Telegram server can read all of your messages.
Push
Your payment can't be completed. Please return to the participating website and try again.
保重
其實你用得網絡已經會留底,所以前線高危人士應該避免

應該用3310+太空卡,只打電話聯絡,sms都唔好用

3310同太空卡都係鴨寮街街檔買
唔好意思喎
香港人依家搭咗大台俾飯民喎
叫泛民幫你討回公道啦
依家連登覺得遊行捉鬼、票投飯民、進攻功能組別就會贏就會有普選有五大訴求就會還到你地手足公道
屌你地
重點係呢到呀

https://gogetfunding.com/食沙律/
都未提堂,律政司咁快提供證據?
立即整眾籌 眾籌你個仔你老婆洗費學費
我想捐錢
Admin好似可以睇到返del咗嘅野
其實開心係,有雞尾酒果個都係12個月
但80後全部年過30 應該唔會有減刑理由
希望36個月內
唔關事 聽樓主講好似iPhone有後門
是但一條友唔用VPN
就已經會被截message
放心
好快光復成功
成功之日 就係手足自由之時
上面班人又唔係屌大j住 咁佢酬果次都唔係酬好多 幫唔到好多個既
小心係假
樓主用太空卡
你咩人?問o的咁既問題?

樓主唔好答
捐唔到 個acc應該比人freeze左
堅唔識it野
但肯定上門前,無我哋任何資料
話iPhone有後門 / TG向中共跪既睇一睇
樓主講到咗肯定應該係朋友圈黎
所以唔洗諗邊個爆,應該係tg呃
樓主出事我地唔係要更努力為佢地爭取訴求咩
釋放所有被捕人士 撤銷控罪
到底大家初心去撚曬邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞