我係一名八十後抗爭者,收到預約被捕

2821 回覆
5947 Like 72 Dislike
恕我不知好歹又冒死都講出真相:
呢個practice>>>
1. 全隊十幾人被捕保釋後,樓主一個朋友都唔聯絡,去了解各朋友情況,等上法庭容易應對,因為應該同一隊人應該一齊告?
2. 全隊被捕保釋後,十幾個隊友一個都唔聯絡你,大家唔會圍爐

係當一群狗做左一單case之後既practice,即係所謂唔準夾口供...比人捉到圍爐傾過係老妨,佢地只可就一些基本資料互相對照,如日期時間地點。
咁都執六雞幾,上連登好過打工!
佢話佢唔聯絡係想睇定先,無話驚老妨.....而且係朋友會唔聯絡得?
就嚟八萬啦,我問人借張非法集結既保釋紙遮住個控罪都開得post 厄錢
係就黎15 萬, 兩條link 都係
你俾人知夾口供就老妨姐, 朋友傾計點會老妨
真係呢啲人血饅頭,我詛咒佢祖宗十八代
新入連登,算過路人,講幾句呢個事件:
呢條thread無論係進行 fact check 同拋低句:呃得幾能多Y,一千幾佰我照比...<<<呢兩類人我都敬重!
但係大家要珍惜呢個極大能量既資源:團結有力既連登<<呢個亦係我千方佰計要加入既原因!
呢個po,面對fat cheque搖搖欲罪都一5日執六、七雞,係一份月入兩球既工,如果經得起fact check,今日無一球都已有半球!<<< 呢個力量要珍惜,大家唔好忘記:
支那已經陷入見死不救,香港亦對路傍求援既人嗤之以鼻...支那人去到外國借錢搭車都重得手,遲下應該亦碰壁勒!
如果唔想有日真係有須要既手足,唔知乜原因都好,真係只餘上連登眾籌一條生路時被冷待,大家真係要諗多下!...係珍惜呢份團結!
咪係 咪玩啦講撚到好隊友 出生入死
全隊一齊收皮又話唔會有人篤灰
出番黎都唔約埋出黎食餐飯又好
飲杯野定定驚圍爐取暖又好

另外樓主仲要拎理大比狗告暴動果d
醒下啦 理大果d 係入面出黎都唔一定叫有證據佢地有犯法啦

你呢?預約拘捕呀
即係有撚晒證據啦 你都識講有晒證據 睇晒cctv啦
仲唔即刻掉你上庭告你咩
被告夾口供天公地道,無老妨!
狗傾同一case先係老妨...所以,當初想表達係:可能係洩漏左天機!
破壞呢個人姦仙境連登先大罪!
十五萬呀,我點破壞,我都想未上法庭就睇到cctv 呀
係講食饅頭戈個,會破壞連登精神,出po戈個呀!
你力大啫...唔係波大Y嘛?
都唔知點解咁多人唔分析就去相信
原來香港真係咁多
無人想知呀
問來都多餘既
用咗少少時間追返你啲post
點解你舊topic 話保釋金有得傾?
點解你上面post 張保釋紙係10k而唔係傾好嘅2k
點解保釋紙無水印? (副本)

入機?我post咗圖了
係咪幫我頂罪啫 ?
阿sir係咪好想知我係邊個
612 星火點運作呢?
想知邊個律師就知我係邊個?
咪撚咁天真啦
Business acc用br登記就得,唔通李嘉誠用自己名咩,毅進仔讀多幾年書啦
繼續罰炒我無嘢講啦,唔好寫錯字丫,又要人簽夠個名
唔好賭咁多波啦,賭到爭落一身財仔又要訓網吧
要唔要我俾返一千幾百你食飯?

想帶風向?收皮啦
1. 答乜9,一早交哂俾律師,律師叫唔好做多餘野,你估係你自己講

2. 好出奇?你話你身邊有人會搵返同伴,我又想知你律師點講

3. 你問啲狗囉,問我做乜

4. 過咗堂先會,未過最多係直啪

5. 因為供口供需要,俾我睇片係睇完再落一次口供關於條片
你咪唔好信
我講得出係咁,你估我係睇戲9吹定係聽返當真
都話咗
三次係關於三樣唔同嘅野架
阿sir
又係用自己認知就去判決事實真假
尋晚諗過啦,點解放返出黎,可能有人篤咗灰
所以要全部都放咗先,保釋條件全部一樣
咁先唔知邊個篤。
之後再一個個捉

又可能係分化一種
又可能係釣魚,睇我哋會搵咩人

唔好再用應有知識去睇依家香港
好多野,你未親身經歷過,你唔會明
樓主, 你講既野睇到我好亂
你信一個誠信破產嘅人?
一味用自己幻想出黎嘅世界去當真
講事實就會話唔係咁架

暴動有幾多人保釋到,好撚多人都得
612舊錢係點俾,問返612就知真定假
星火律師根本唔了解個case搵唔搵返都無所謂

你哋就好似6月前,周街派被捕需知同電話號碼一樣
根本事實唔容許你拎返個電話number 出嚟,仲話wtsapp
但當日都依然好多人咁做。
但被捕得多了,大家終於知係無用。
不如諗下,作故仔點解唔作個合大家口味呢?

612果part 講多兩句
Cheque 就收咗,抬頭唔係612的
612果邊有文件簽收但無副本的
有乜懷疑 歡迎打上去612熱線 cfm
銀行都只係會show by cheque

如果無保過,612果part 我又講得出?
有乜咁亂

係啲問題亂

永遠用自己諗法,「依家錄影口供啦,邊有人紙寫」「暴動無得保釋」「612係由自己acc過錢去被捕人士acc」

依啲全部都係一啲非被捕人士講出黎
依啲扮專家,去挑戰人。

不過無所謂了
講真由頭到尾講個信字
千幾蚊我又唔覺得係多既
可能扮偵探班人覺得好多呢
Anyway, 樓主加油
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞