我係一名八十後抗爭者,收到預約被捕

2821 回覆
5947 Like 72 Dislike
佢話申請退學 唔想比同班同學發現
捐左先嗎好冇
希望你係冷氣軍師
個仔幾大?
有冇咩幫到佢?
我地會繼續行落去
呢個post 有一種reference

就係狗可以同時拉幾多手足?
有幾多隊cid?
假設同時跟10隊勇武
一年只可以咬80個真勇武手足
最好PIN個回覆
你依句.... 我真心喊咗
就係因為我嘅大男人,先會決定保護學生,保護個仔
如果唔係,我大可以做港豬過下半世
睇啲狗罰抄我無嘢講
大家咁話 雖然我得廿五歲
好人一生平安 謝謝你的付出
唔講太多 佢阿媽應承佢話賣樓都要請最top既律師幫佢打官司

冇左良民身份連移民去英國讀書既機會都冇
呢個係責任唔係大男人
手足
2700 人 like 每人捐500 都一球野了...
大家一講錢係咪就走哂
照顧埋你老婆
放心啊
你估真係唔淆咩
但當你每次返到屋企睇片
就會覺得自己行得太後......
明明唔應該小朋友被打,明明係我哋03 08年無出黎,明明係唔應該14年停手,我哋欠咗班小朋友架!
佢呢份沙律唔係預被咬嘅人走佬的
曱甴要搵個臥底出張紙跟住搵佢食沙律有幾難
佢係for未被咬而自知高危會hihi嘅人食沙律
認真 , 純粹為份心意, 又未判刑又冇咩急切需要。
不如幫d 屋企都返唔到既細路

如果樓主真係想去報到, 其實更加唔應該係度講咁多
你所指嘅 flash rom 功能僅限 android?

另外
nordvpn 可以一開六
surfshark 就一開十
呢兩個都有雙vpn
而且 ser 數量都係過千
速度又快
你窮咪同人夾
何苦夾硬逼自己用埋啲乜鬼多合一防毒包vpn但安全性又唔係話高過我上面嗰啲 vpn

https://nordvpn.com/zh-tw/features/double-vpn/

什麼是 Double VPN 以及它的工作原理是什麼?

通常,當您連線到 VPN 時,您的流量會經過一個遠端 VPN 伺服器進行傳輸,該伺服器會更改您的 IP 地址並 將您透過網路發送或接收的所有資料進行加密。這種設置防止了窺探者或網絡犯罪分子看到您在網路上做的事情。‎

我們的 Double VPN 把您的線上活動隱藏不只藏在一個伺服器,而是兩個伺服器之後,這被稱為 VPN 伺服器鏈。工作原理相當簡單:

您的流量傳輸到遠端 VPN伺服器並獲安全加密。
接著加密過的流量經過第二個 VPN 伺服器並再次加密。

您可以安全、私密地到達您的網路目的地。

由於第一台 VPN 伺服器更改了您的實際 IP 地址,因此第二台伺服器沒有您的任何 IP 資訊。

沒有人,甚至您的 ISP 都無法在網上看到您的最終目的地。他們只能看到您在使用 VPN 服務。

如果在一個受嚴格審查,被高度跟踪和監視的國家裡出行或居住,Double VPN 能很大程度地幫助您。通過對互聯網流量進行兩次加密,窺探者想要跟踪您的難度就會加倍。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞