我係一名八十後抗爭者,收到預約被捕

2821 回覆
5947 Like 72 Dislike
保釋緊唔等於有罪, 保釋緊如果冇附加條件係可以自由出入境, 俾錢佢去旅行更加唔會係老妨
真心講,佢本身人氣咁高,嗰幾十萬沙律錢洗幾耐搵姐,佢安分守己做港豬接代言仲多過出黎跳黃藍啦
真心覺得樓主好偉大,雖然唔知有咩幫到手,但好人一定一生平安
已捐
其實我想同你哋講
班小朋友資源多過我哋好多.......
安全屋?衫?家長車?飯錢?
相反我哋係乜都付出,仲要被人話鬼
當然唔係要食咩饅頭,我只希望留少少錢俾屋企
等佢唔好埋怨咁多

#結咗婚嘅bro就明
( Show Blocked User - 賈雨村 )

手足辛苦了,別被五毛影響心情。
手足
大佬 依家叫你拎500出黎
唔係叫你拎5皮野出黎
你唔想捐可以唔出聲
香港就係多得你d咁自私既人
次次搵藉口唔比 又話邊個仲慘啦咁樣
香港幾時要變到鬥慘既情況
你係on9定係警察
定係on9嘅警察
出門前
到現場換衫
Black bloc後動作
換裝後
回家

你估下有幾多step有相丫拿?
唔可以

我哋一定要繼續爭取五大訴求 缺一不可
救返啲手足
揹住頭家都仲肯企到咁前已經好過好多政治冷感既人 多謝你
人地大把錢都唔幫佢親生大佬解約
反而肯幫敢言YOUTUBER解約
Tg 俄佬野

又closed source

點解大家覺得安全
之前avast講嘅,話原廠刷機會係nand flash度留記錄無overwrite,我唔記得係咪齋試android定iphone
做事諗一諗姐
之前癌症老闆娘未踢爆之前你叫大家小心d 咪又係俾人屌
大j 籌果陣你叫大家小心d 又咪一樣俾人屌, 依家咪又係話佢人血饅頭
經一事長一智姐咁又要屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞