我係一名八十後抗爭者,收到預約被捕

2821 回覆
5947 Like 72 Dislike
咪嘈啦你
整返條link比大家捐錢先啦
點解可以肯定?
手足最後捐邊個先岩
比個方向你姐,既然唔方便講我就唔追問。
你可以諗下,早兩日先捉完電台串謀暴動,6月定7月都捉過某admin串謀暴動,如果tg真係跪,channel admin們絕對收皮。
如果你地第一個被捕手足第一次見到曱甴嘅時候,佢地無辦法講出你地tg嘅野,咁就只可能係被捕後破解硬爆iphone (device end嘅log,就算recall左msg都會有記錄)。 相反如果係25仔,佢提供翻你地嘅行動記錄已經完全足夠班曱甴去翻查老閉。
正常情況現場幾千個盲頭烏蠅佢地就未必肯追查到底,因為太浪費時間。 但如果係25講翻你地行蹤,人數,男女,裝扮,甚至對話嘅線索,佢地就話可以有目標地翻查資料,25仔根本唔需要知你全名同地址。 退一步講,你地現場被吊尾還一回事,tg係被上門被勾完全係另一回事
乜你認為佢哋無?
只係無上前咋
我覺得係你地圍內有人跪左轉做污點多過tg 篤你地灰,tg 做乜要受壓中共
係我地對你唔住
屌你老母啦 嗰個都有負擔 屌你想推晒啲細路仔死問號 你話人地有老婆仔女 屌你後生仔都要讀書拍拖 佢哋享受得個幾年青春就要上戰場 屌你老味係咪人 咁全世界都有負擔屌點解要出黎 用你個西腦諗下啦 你咁想升國旗被大大監視你自己翻天安門升到夠望到夠 見到你個名到燥撚埋 屌你老母西
啱啱又見個網work了
應該真係許智峰咁
係啦
一定係鬼
警賊啲IT邊有咁撚勁可以破到呢樣破到果樣姐
一定係鬼做既

屌你老母仲捉鬼
係咪要黃店都俾人打壓返返去港英年代高壓統治先識醒?
要靜靜地做果啲唔會靜
要用聲勢掩護果陣就捉鬼
依家出事一樣捉鬼
淨係識捉鬼屌你老母
因為全部本身都識
三角定位只可以locate到大概範圍,而且出得黎都係用太空卡,而如果用足加密對話,就算全港isp跪都無用,除非咁撚傻仔打電話/sms講發夢野
成班冷氣軍師 討論點樣百份百安全
出得黎 就預咗有機會被捕

搞清楚自己面對d咩敵人
練下體能 跑快兩步 仲好啦
尊重你決定
但請你諗下你老婆同小朋友
佢地D駛費點算
真係餐餐麥記餐券咩
是但,兩個我都sync咗俾老婆
係囉,樓主預約拘捕有乜好驚呀
跑快兩步咪得囉
我都覺,因為tg跪絕對唔止捉小隊咁簡單
囚徒困境都曾經發生過係屠龍度
其實我相信,tg就算係爆都唔係咩証明
不過tg被爆,會引發到個user被咬依個buffetfy effect
之後就跟到全家
置頂通知返手足
我就係捐左先知佢條link唔得 #349

我之後post張圖出嚟係想樓主同多啲人見到條link唔得
佢gogofund /paypal個日期有問題關我撚事咩
有埋圖都話我冇捐 你係得嘅
你自己有捐嘅話 睇下自己個paypal咪知咩事囉

我哩幾個月捐比手足超過5千
之前paypal都freeze撚埋我

真係好想知Ching你捐幾多 咁撚鍾意質疑人

好心唔好衝出嚟柒啦
好嗎?
telegram個homebrew encyption我真係信唔過
其實TG喺國外不嬲都俾人批評唔安全同保障唔到私隱
唔知點解香港反而個個都當佢好安全咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞