我係一名八十後抗爭者,收到預約被捕

2821 回覆
5947 Like 72 Dislike
我都會咁解讀
咁都幾肯定無鬼
手足加油
真心,電話傾仲安全
如果係二五就唔駛由十月開始跟啦

跟咁耐仲駛二五咩無benefit
我覺得「合完先變,定係變完先合」同「散成細啲先變,定變晒先一齊散」都會影響到少少攬唔攬炒

但一切都事後論,希望睇到呢到而暫時冇事嘅手足小心,或者亡羊補牢

人釘人已經重傷,變身係最後一下致命
電腦野我唔叻
但以前學過話其實所謂既起底
往往都係自己人爆料 而唔係真係起到底
如果tg都唔用得
WhatsApp fb所有野都更加通曬天
希望大家唔好盡信,有可能係樓主比人威脅出黎嚇鳩d 人唔敢再出,有好幾個post 都係咁。

好明顯有人想利用我地既同情心去令呢場運動收皮,因為有人質疑樓主就即刻會比自己人鬧,個個post 仲要咁多正皮,vicious cycle

你問下自己睇完呢d post 有冇令你勇武既心退卻?你答無只係自己呃自己
可以勾線
唔好再亂講野
加密其實無乜用呀豬呀狗都有ac
無錯,已經比人勾左兩個號碼
唔係話幫就幫 要搵個有眾籌經驗又識整page既專門籌錢俾手足做生活費 但一直搵唔到人做
手足支持你唔會忘記你
I mean 捉咗第一個之後先變25仔
但無人知邊個前後
更加唔會再接觸住
唔想死就唔好等人餵啦
data 係 手機係delete 唔到
唔係話咩, 我覺得佢之前個post 話有大肚婆老婆仲值得捐
樓主高收入人士,家底肯定有d
淨係為左份心意捐幫唔幫到人我有d 質疑
另外我唔信班狗會起到del 左既tg message

唔知之前有冇朋友比狗咬過
一定會無事
Cls 不知你哋幾想繼續出嚟,唔係點爭取公義
咩叫5 demands 丫?
出黎都仲有一絲希望,唔出嚟?就好似天琦咁
沒人篤灰但有晒紀錄
del左都仲有
即係就算日日清都沒用

同樣係80後…同樣有個仔
仲同巴打一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞