我係一名八十後抗爭者,收到預約被捕

2821 回覆
5947 Like 72 Dislike
bitdefender vpn = Hotspot Shield 會留 log

同埋你呢兩間防毒vpn 都好少 server
變相隱匿性唔高
多人用起上嚟速度亦易減慢
簡單兩個字就係不了

https://docs.google.com/spreadsheets/d/e/2PACX-1vRh1eSvC9A9hvNE9m1ZgfZQu5GtREEXtKQ25BmCLveYduOl4kVc5gDO7Mj28oOboAv-VTIMtY7JdKpP/pubhtml#
你覺得晌香港只有呢兩樣野就可以生活到咪係囉
Group chat 一定係用其他apps 玩 or hackchat 大家用protocol 去coordinate 幾點online 同溝通既time window
Tg 係channel 接收消息 or secret chat 仲有用外國電話號碼做register
「LauraX-23」係連登仆街仔名單上,原因係分化同路人。
https://lihkg.com/thread/1693317/page/1?ref=sharer&post=4

Google Chrome Extension 去 Highlight 連登仆街仔 嘅 教學:
https://lih.kg/aprbdKV
花咁長時間唔似25仔真係爆iPhone
咁都叫無人逼??

政府同D狗咪就係一直做D仆街野逼緊D人反抗
咪撚再問案情啦 好奇心累死人
其實我指Group chat ,曱甴會唔會一早已經登入左其中一員telegram ,仲登入埋telegram web ,一直喺另一個地方mon 緊group chat?
上邊有人提到用電話Number可以登入telegram,我就一直思考緊呢點
手足加油,希望你最後冇事!
之前個眾籌話幫人, 依家兩個眾壽撈埋黎俾自己用的確唔係咁好...

題外話, 呢d case 應該唔止一個, 係咪應該有手足被判刑既時候, 睇下點照顧佢屋企會好d, 始終個個拎保釋紙眾籌真係未必幫到有需要人
此po已完
gp chat del左都會係device end有log,除非你地有專業刷機軟件定期洗記錄,否則硬爆/勾咁易
其他人引以為鑒,祝手足大步跨過,吉人自有天相
你有咩要幫手直接再係到講啦
其他唔知 但錢銀野依到一定幫到你
跟蹤 > check你信箱
做記者都識咁搵料
狗更加會
手足留意返講野
個Post開始多人睇到
唔好講咁多野
你地成Team都係無辜無罪既
push
大家每人捐幾百蚊都夠啦 搞左咁耐都無人捐係度問...
nordvpn 得嗰一次仲要會搵第三方再做一次獨立審查都要畀你小題大做

protonvpn 都未聽過你昏迷咗幾多年
咁都中招
咁真係唔firm
講真,只會諗現場有無出事,如何離開,返到屋企點行圈,對話點樣唔俾狗咬,身邊有無狗
淨係依堆,已經諗到頭爆........
無,無提供,只係口頭講得出哂啲名,對話,谷名等
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞