我係一名八十後抗爭者,收到預約被捕

2821 回覆
5947 Like 72 Dislike
聽到你咁講,反而多左幾分信心。

你諗下,依家幾多人鐘易着全黑出街。
除非有條友着黑色衫,但又有大大隻公仔係心口,或者有明顯記認,否則會唔會有疑點係認錯人呢?

同埋,唔好係度講太多野
有心不過我諗未有需要住
有無source?
e

encrypted message
其實所謂嘅證據都係得張乜都睇唔到嘅保釋紙
P牌仔 起過底出既post都係叫人捐錢比佢
自己衡量真假,再決定捐唔捐
手足要堅強,好多時都係靠嚇,唔需要認,因為你無做錯任何野
冇話唔捐, 但捐都要知有咩需要嫁
如果捐係為左自己心理好d, 做贖罪券就哂氣啦

我覺得更實際既做法係, 如果有手足判刑,可以每月籌返生活費俾佢家人, 起碼幫唔到牢獄之苦都幫到佢唔駛擔心家人

半年黎咁多人被捕, 資源係要分配,幾千人個個都想留返心意俾屋企變相感覺有少少俾錢推人去死咁

就算申請過612 都知,佢會提你d 錢只係幫助你因為被捕後帶黎既生活不便,而唔係一個補償或者什麼酬勞
加油,我們會記得你的付出和犧牲
中低收入人士表示會捐. 會支持
各位咁多負擔都可以走咁前. 真係自慚不如..
希望可以KEEP住UPDATE有好消息.
其實fc係啱的
大家小心係好事
所以我都唔係要大家眾籌
只係留舊安家費俾老婆
有無都無所謂
其實如果80後夠勇
00小隊仲駛出黎?
我睇樓主舊文,見你話一四年曾經被捕,
會唔會因為咁入咗警狗張list
巴打 加油 有咩要幫手出聲
Yes
依個係合理懷疑
我都唔否認之前係幫友隊出面
所以我都話,唔捐就傾下計,可能有所得著
姐係食沙律單野係你班兄弟叫大j幫手既?
但冇鬼又真係點會冇撚啦啦上門捉到仲要有哂證據 痴線 點解會咁勁
屌 tg
請你食沙律
Maybe
如果係咁,我害咗全隊...........
知㗎啦有心 btw據我觀察手足普遍都比較怕羞唔敢要人幫
咁同tg又唔可以相題並論 要諗真啲邊個位出事 唔好咁bias
鬼唔知咩 有人搞先得嫁
星火都比人收左皮啦
依家有機會幫巴打又唔幫
唔係,大丁無人話過要佢幫手
只係之前連登仔叫搵大丁傾
結果如圖

9成9跟出跟入,開哂file
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞