我係一名八十後抗爭者,收到預約被捕

2821 回覆
5947 Like 72 Dislike
你on9?
一個月有多,因為record最早都10月
手足保重
對唔住,睇唔到個眾籌
加油

星火、612都唔幫你?
等樓主放左對話先講啦
"警隊重新聘用約一千名退休警察「增兵」,包括警員至總督察職級,合約任期兩年半。

消息稱,首批約100人正式開工。據了解,他們當中主要是警員、警長及警署警長,亦有督察級人員,管方按他們過去工作經驗及背景分派切合的新工作,絕對不會浪費他們過去的警察工作經驗,包括派駐刑事總部,做調查等工作,亦會負責軍裝工作,除了加入巡邏小隊,可當警署值日官等。當中負責刑事工作的人員,據知主要協助調查反修例相關案件、錄取口供、翻看閉路電視片段等。

由於今次「回巢」人員,在截至明年3月底前都是退休不足兩年的,據知,警隊將安排他們再接受「燒槍」評核,符合資格即可獲發佩槍。

同時,警隊物料倉存放了新制服備用,「回巢」人員如果負責軍裝工作的,可以即時領新制服,倘未能及時獲派合適制服,可先安排他們做「不需見人」的後勤工作,像處理擔保紙或在報案室做後勤調查等。至於負責刑事調查內勤工作如錄取口供、不涉及拘捕行動的,便不用穿制服。

據了解,在1月份將會有更多退休警察正式「回巢」,預期有200多人,隨後2月、3月陸續有來。"
有冇開2FA
tg係security上已經落左好多功夫,用man in the middle 嘅方式係唔會破解到,相信有人直接俾差佬睇到啲history,原因可以有幾個如被差佬解鎖開黎睇、差佬都係個group到等等。。。
而secret chat係只有end to end嘅record,姐係tg個server都唔會存起,例如我android同電腦都login同一個account, 我係電腦同某某secret chat, 只係等我電腦同某某電話有history, tg都唔會知傾過咩。

利申it 愛好者
多謝手足
對唔住 爸爸 我會生性做人
如果行動時當部機是智能身份證, 用錫紙包實佢, 防唔防到電訊商check number?
大J條仆街出來講下野
樓主進入司法程序放自己對話會唔會有影響?
最好都係由大J講下好小小
多謝手足希望你冇事
冇人捐既喂
我係唔想個仔大個要企出去
當你見到個仔唱抖音歌,我真係嬲撚到要打爆電話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞