我係一名八十後抗爭者,收到預約被捕

2821 回覆
5947 Like 72 Dislike
整返好左
所以成日屌 "D基金係度留錢 唔用快D, 用完咪先再捐" 呢d concept 好錯

亦根本有好多人就算被捕都仲係自己um錢出黎 唔claim錢

如果個個都claim返佢地所付出既錢個度咩7千萬 一早無撚左

所以抗爭係極燒錢

計哂有份出黎參與既人所消費落呢場抗爭既錢條數肯撚定多過咩派4千$既數同行政費幾倍
巴打覺得 會唔會有特赦
特赦有可能喺一蟈兩制下
定係獨立咗先會發生?
捐錢啦
其實有咩唔信質疑咪照直講 何必係到單單打打
好多人話條link死咗

https://gogetfunding.com/%e6%8f%b4%e5%8a%a9%e7%90%86%e5%a4%a7%e6%88%90%e5%b9%b4%e6%89%8b%e8%b6%b3/

試下舊有果個,見兩個都有郁
唔知係咪好似許智峰咁,block9咗
兩條都係sync俾老婆

捐唔到再講
傾下計is ok
都唔敢同老婆講野
問題係疑似全隊被捕之前已經有tg record,連iphone都唔洗爆咁誇張
tg secret chat理論上係device to device,就算isp同曱甴合作,login左應該都係睇唔到記錄。
感激樓主
一定要無事
講到出面都叫單單打打?
如果佢地唔係用secret chat咁無計啦
nordvpn 都叫唔知頭唔知路??
試下小總結:
成team早幾個月已現場被人釘人
成功追到乜屋苑乜樓乜室
捕住出入,有活動成隊狗專業輪住跟蹤、影相/片
成過過程只要影到變身一刻就班狗掂咗
相反只有出門口、做嘢過程、喺現場普通人返歸喺法律上有得打下

至於tg問題
暫時睇上面分析唔似tg跪(當冇25)
但唔排除有早段被捕手足被硬爆手機
但樓主話有用暗號代替做乜、去邊,咁狗呢個case上面只係想攞tg gp名單睇下有冇漏,內容係次要
咁你覺得有咩可疑嘅位
係丫,之前出面幫人多
唔介意直認
樓主有講過淨係用secret chat咩?
proto嗰個都未聽過
nordvpn就出名,出名比人hack
End to end encrypt 就算isp 玩middle man attack 都係拎住堆亂碼
Tg 老闆住英國
一定無事
我堅信!會!
5demands !! Not one less !!
我Tg都曾經俾電訊商格硬登入而係冇彈到verify code 俾佢登入
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞