我係一名八十後抗爭者,收到預約被捕

2821 回覆
5947 Like 72 Dislike
SUPER CORRECT !!!
1。個罪名任佢吹,你信黑警? 唔係第一單有人話比黑警拋,比黑警老點亂認罪
2。問得你就唔係100%證據啦
3。同上。講到實牙實齒咁,咁你唔洗上庭啦
咁易比人拋,乜都話係自己既
乜而家d所謂勇武小隊咁信黑警講既野架?
什麼時候可以港警死全家?
係囉,故仔黎之嘛
睇唔到條link
原來係上黎呃錢既
一張黑警隨手可得既紙加作個感人故仔就有五皮袋,好揾過晚晚ot
記者唔會幫人眾籌
只會做個專訪,報導依件事
更加唔會有報章敢請食沙律
佢咪話要記者幫你做專訪驗證你個故仔係真定流,真就自己更多人送錢比你,囉
你都好留意我
不過我唔係開依個名前先改名
改咗一段時間,只係無開其他post

Btw 真定假,傾兩句就知
我都講到明係人血饅頭,啲血係我自己流
Push
樓主用咩台上網? isp + mobile
改30係巴絲要求架
改名真係驚有人認得個名
但唔關開post事,見到舊名都知點解

不過你推斷都合理懷疑黎
其實有友隊被捕,出面幫
之後到自己隊有幾出奇
攪基金有睇内文都知個舊錢一蚊都唔會過到我手
就係因被捕而失業嘅人太多,先想攪個抗爭基金
巴打身邊係咪好少人被捕呢?
當你長期見到有人被捕,有人失業,你就明點解會開得咁密
無人話過認
都話認錯人
你知唔知仲有幾多個「鐘」頭時間
就當你係堅,他日其他人又用同樣手法出黎籌錢,有冇諗過點分真假?
係囉,之前開10個
又俾人話太少唔夠俾個仔
開30個就質疑

話tg有問題,又要唔信個事實,聽下出面幾多人因Tg出事啦

大丁係你哋叫搵架,搵完都係咁

係架,就嚟擺張老身上黎都係假架
當佢聲稱話黑警有已del tg group message
而佢又全信,幫埋黑警話有100%證據
個下我就懷疑啦,吹咁大?吹WhatsApp我都未必會信,吹tg?
所謂14年到而家既勇武小隊,對黑警說話信任度咁高,又冇咩實際證明,連揾記者專訪endorse都推,理由反而話記者唔會幫眾籌???
佢係上黎乞錢定警世?
Smt + iPhone
基金吳係普通人可以攪,最小攪番d知名人士出面。
仲有哂tg 已del嘅message 記錄 (100%無鬼嘅私人谷)

以上你打既
你點解信黑警?
None of my fucking business
其實傾多兩句就會知真假
所以一直都話,傾偈啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞