我係一名八十後抗爭者,收到預約被捕

2821 回覆
5947 Like 72 Dislike
「賈雨村」係5毛,對被捕義士幸災落禍,稱「拉得好」。
https://lihkg.com/thread/1782691/page/1?ref=sharer&post=8

用 Google Chrome 去 Highlight 連登黑名單教學:
https://lih.kg/aprbdKV
介唔介意暗示下poly邊個位走
兄弟加油
Respect到仆街
問過佢唔少問題,不過佢有d避忌,唔知係咪只用secret chat。 如果全隊經驗豐富+有it狗,結果用tg唔用secre chat咁就 有大把加密嘅gp chat 軟件唔用
講緊secret chat 穩陣姐 group chat 個啲係垃圾
不過apps 不嬲無問題
邊個operate 點operate 既問題
鬼機係must
打傳統電話好易勾線架,用網路電話會安全好多。
如果想轉律師都係612既大狀 可找鄧大狀 98016865 佢師傅係郭憬憲大律師 自己Google下
睇到流眼淚
你要頂住,我地煲底見
有需要幫手就出聲
介唔介意透露下你同你老母啲裸照
Tg delete 都
tg 交料
係囉,我都覺
但tg gp chat係無點對點加密,唔知佢地係咪懶無secret chat+閱後限時del
係咁易講下
WhatsApp 好似長期有encryption
可能會好d?
香港地邊會餓親人,平有平食,讀書可以讀政府,放心
前段都幾肯定到係咁
Tg果段,聽完咁多手足講
覺得似硬爆多過跪
唯有大家小心
應該沙律本身就唔係咁既用途,我懷疑係支援流氓義士既機票同生活費
就算截到,應該都係一堆亂碼
冇理由可以內容都睇到
只有sender同receiver可以加密同解密

求專業人士解答
咁tg還原既紀錄呢?
見你上面三次都無提到
無,無用secret chat
係group chat 之後即時del
所以自己人唔小心奶野嘅機會係大過TG跪
佢都話it野係「一個人幫其他人做曬」
仲要雙位數人,好難唔岀事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞