我係一名八十後抗爭者,收到預約被捕

2821 回覆
5947 Like 72 Dislike
無所謂啦
反正日後應該都無乜機會
點幫到義士仔女
因為cfm要睇嘅人睇到就會del
依個係習慣
如果係咁似係爆iPhone唔係鬼

就算tg del 左 iPhone data 一樣有app recovery 返

所以message 要再加密先send
上面我都有講過類似嘅野,但技術上曱甴應該係做唔到遙距破解tg,所以我先懷疑到底係咪有25,一係就你地用嘅vpn加密垃圾,比人知道左屋企ip之後直接去勾到你地無經過secret chat加密嘅內容
我覺得要證明你意圖係控方責任

如果香港重有無罪推定 真係55波

但即使有冇事 都要盡幫手足 錢銀小事
小小心意
已課
屌你老母,知你咁on9咪又係生撚左你
依個真係太deep 我都好想答你
總之係前中後,乜都有

你地啲同路人呀,講到明當勇武係condom呀
仲問我係咪痴咗線,不如問你地自己係咪天真兼無知啦
有可能,我都唔敢擔保
樓主可唔可以查清楚,你地谷內第一個是被上門嘅手足,到底當時係咪已經被曱甴講出佢tg id同谷名?
3個鐘先得800蚊 又話手足唔係condom
利申捐左 手足加油
香港人一定會為你討回公道
首先,你唔好係度講片中有d咩,我唔想知

但,例如某大學早排圍左一大班人,直頭一定係罪案現場,當場捉到都未必入到,因為可以係做緊其他野,唔一定犯緊罪。班狗都入唔到

仲有,就算入到都判斷唔到參與的角色,嚴重程度,可以差好遠,唔好灰心,盡力而為。

但我明白一定好擔心,先作最壞打算及準備係好
好明顯係TG 放料
轉用其他開發app 好心
真勇武!!!.有投名狀,
吊哂所有冷氣軍師
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞