我係一名八十後抗爭者,收到預約被捕

2821 回覆
5947 Like 72 Dislike
諗諗吓,我都要多謝班黑狗
6月前,我屌咗佢老母好耐
不過因為要沉住氣,低調,唔出聲
所以練到見到都唔可以有感覺
連文宣都極低調去做
Fb spread 更加唔敢
Just in case
出唔返黎
不過你依個information 都好緊要
其實我有好多被咬既野唔明, 我相信好多人都唔理解, 希望各位幫手解答
1. 被捕後, d手機其他野都俾警察keep住, 咁唔安全, 點解唔踢保?
2. 接上題, 踢左保係唔係可以拎返哂d野?
3. 如果拎唔返d手機又點解呢?
關於TG, 我想講要hack d 對話內容係難既, 但黑警依家咩都做得出, 拎你張sim card黎用就梗架喇, 要複製你張sim card都唔難, 所以大家要做好保安
1. lock sim
2. TG
2a. 用雙重認證
2b. 限時刪除帳號 (刪除帳號係唔係會刪除哂之前d chat?)
2c. 用密碼鎖 (唔好加指紋)
你地講既group冇secret chat同冇用VPN, 我只能夠講你地太多心喇, 要係你地平時傳送緊訊息時攝取訊息唔係咁容易, 但如果手機被黑警扣留過, 最好改返相關密碼, 備份左d檔案同相片, 重設過部手機, 再抄返d檔案入去。
bitdefender vpn 有冇 kill switch?
我用嗰時唔多覺佢有

又少ser又無雙vpn仲話自己用足

希望你完全無用過fb等等社交平台
又或者希望連登百分百保到你安全

其實唔洗佢哋跪你都會奶嘢
用單向vpn的確on9
假設有一日黑警問fb等平台攞你料
而佢哋又肯交出你vpn ip
黑警再同isp對返時間再對返邊個ip用過呢個vpn server 就自然知你真實身份
然後就可以上門拉人

唔爭在一人一message去問習大大啦
612係泛民左膠,最想勇武死,講左半年啦
買贖罪券都醒少少
1. 通常困你40個鐘再問你保唔保釋
之後轉擔保果日先踢
坐少8個鐘了

2. 唔可以

3. 因為踢保只係唔再成日去報到啫,唔代表唔會起訴你,果啲係證物黎,要查到真係無野好查先還,仲會成個電話吉晒
拿,喺依度我想幫612講返幾句
其實佢哋幫助算大就今次事件上
我都幫過其他人申請,612係快過星火的
手足撑住!
默默推,亦都顯示我地真伙唔輸得
Push
push
你唔抵得你又籌囉
樓主你唔係講佢地cctv既片係認錯人咩?
一向無用社交平台 嫌個人資料披露得唔夠多咩
push
咁容易對得返咖?
Isp知我連去exactly 邊個vpn server?
課咗 寧願俾樓主呃
反正唔差一千幾百開飯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞