我係一名八十後抗爭者,收到預約被捕

2821 回覆
5947 Like 72 Dislike
呢啲我明 但我係唔明抗爭未成功又賴落泛民度係咩玩法 同埋"用選票出賣自己友" "泛民建制係一舊屎同兩舊屎" 似係講緊選投俾泛民係唔啱 想求指點
好人一世平安
俾咗保釋金同電話錢
你可唔可以整返條link先
知你好唔開心
但比我地幫左錢銀上果d先好嗎
我地會撐住 會贏架 樓主
好唔住希望打得甩
?區院一樣告得,只係判唔到十年?
樓主唔答我?
仆街死啦你
諗清楚你講緊咩先
唔撚使幫人解釋,你照直講俾多一個人知現時嘅星火係點仲好
我懷疑你地當中係有25仔
如果tg跪,第一件事就係捉撚曬channel班admin,佢地提供嘅資訊同組織力絕對比單獨一個小隊更能夠左右大局
其次就係懷疑你地唔係用點對點加密,因為tg淨係得secret chat先有加密,就算用vpn,如果係現場比人跟尾locate到住址,搵電訊商勾線唔出奇
如果點對點加密破解到,咁我都幾肯定信用卡公司全部收皮,發明到破解法嗰個hacker完全無需要賣比forensic公司咁大材小用
同埋普通delete係無用,avg定avast之前都講過所有普通delete/刷機都係垃圾,無overwrite下可以被還原。 請各位手足,就算你係iphone都好,可以考慮用防毒軟件,佢重點唔係防毒,而係徹底幫你刷機+網絡加密,咁d曱甴就算勾到你線都要再解密。
btw多謝手足嘅付出
有開 vpn 但無開 kill switch 一樣奶嘢
係一講完即del
無留底
都一樣有record
而嚴重的犯罪行為則由高等法院原訟庭審理,按《陪審團條例》規定,高等法院原訟庭的刑事案件須有陪審團參與審理,法律明文規定的犯罪行為、刑期最重可達七年以上徒刑的犯罪行為,皆於高等法院原訟庭中審理。

前特首曾蔭權涉貪案因被告的地位與犯案性質被視為嚴重的犯罪,其被控的三個罪名如全部成立,刑期將超過7年,故被安排於高等法院審理。

https://www.inmediahk.net/node/1048033a

只要樓主刑期最高係七年以上 對樓主反而仲好
surfshark 呢咁

BBBBBBBBBBBB
天安門旅遊
安魂曲
三隻都係五毛

手痕一開就見到呢三隻互推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞