連登巴膠怒屌警暴製亂暨W1三度減班專區

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
個150部V6B黎晒未?
邏輯問題
你改走咗個大學站咪冇得去大學站搭車囉
2018年1月1日:當日凌晨12時許,4輛完成此路線行程的巴士沿干諾道中準備轉入愛丁堡廣場,遭一輛違規停泊兼且行車證已過期的私家車堵塞,無法前往中環(大會堂)總站。後至的三輛巴士,只好直接在路邊或前方干諾道中「大會堂」分站落客。不過,最先駛入的一輛丹尼士三叉戟(1215/KM5423)仍寸步難移,引起巴士上一眾巴士迷不滿及包圍私家車,甚至有人意圖推走私家車。最後警方持警棍及防暴盾牌到場驅散人群,並召拖車移走肇事私家車。

學寶島咁 個個騎機車🛵
根本全部巴士站都應該禁
咁樂觀
大學-沙田搭地鐵學生淨係俾2.2
邊個會走去等又疏又貴嘅72 ,射落海都唔比狗巴賺

反而大圍-四條柱嘅72A有雙向分段 之前中大資訊page又有宣傳過 應該會吸到少少客
始終赤泥坪嗰名對街客太陌生
厹202已止蝕
個問題係要特登開app睇時間,三十分鐘都唔易夾,多架72幫手觀感好少少
同一個位搭校巴落山肯定幾分鐘就有架,搭埋 火車又平又唔耐
比較minor下話,唔通叫崇基書院嘅會多啲人搭咩
happy 202 0!
主要都係做返學生客拉,街客一年最多咪搭到二三次
做學生一年有二十幾個星期要返學,一星期搭到四五程就好睇好多
ps 崇基
下期題呢 990了
暴大而又識喺赤泥坪搭都應該係shaw友
用黑警TG開年做題?
連登巴膠怒屌警渣開年TG暨

諗唔到
暨202 0客量運櫈專區
要諗吓如果趕唔切係咪舊車再續牌

至於部樣板要等佢整好再找清條數可能要過埋春天
連登巴膠怒屌警渣開年TG暨202 0客量運櫈專區
連登巴膠怒屌警渣開年TG暨老銅不見不散專區
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞