連登巴膠怒屌警暴製亂暨W1三度減班專區

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
已經好憎觀繞+大老山呢條閪路線
46x肯定係最大鑊,下繁部部車都貼玻璃咁入城隧 49x 263 269d一埋站就倒客落去

明知46x已經做唔掂轉車客,大圍荃灣繁時線影都見唔到
606s jan
半粒鐘就返到
一條線過,咁元朗同天水圍總有一面會不滿,兜天水圍燈位多到x
大馬路就例牌慢車

可能二條線,屯門各做市中心+一二位小區
屯碼<>湖景路<>VIP<>屯公四站<>天西<>大馬路

天西免費轉所有天水圍線
紅橋免費轉所有良田車

屯門cover到人流多既新墟屯市置樂
天水圍太難兜所以用bbi頂
有冇得諗?
46X/40X/49X/43X,應該開繁忙時間以城隧轉車站做循環點班次,來往沙田同城隧

咁樣同53冇分別
唔入天水圍不如唔好開
點會
而家53屯市去大馬路日間起碼要40分鐘
仲要班次疏
53X我估半個鐘已經得
開密d已經夠做
我意思係好似53咁淨係經天水圍站/天盛苑,對天水圍人嘅作用係極細
原來係咁
我諗住天水圍人都轉慣705/706
所以用bbi搞掂

到時做起左可以諗開多條天水圍<>屯門
天水圍來往屯門嗰條線其實最好就避開751,避免重疊

所以我先寫嗰建議係濕地公園開/市中心開 跟E34A唔入天富咁行
(我明係兜㗎喇,但我同埋天水圍post嘅樓主都想樓下有車直接搭去屯門,而且可以谷衡嗰班次)

咁樣嘅話,無論係耀盛佑、富恩、華頌、天瑞、晴景、天北、嘉湖南、美麗湖、濕地公園都有得搭

剩返嘅比751
得啦
入到新墟屯市就有客
學A37行天華路之後上返跟265M走啦
以前落紅隧影N車可能會搭石蔭紅小到旺角坐昰但一條N線上紅火
回程走咗N122/N171會搭N118駁返紅小
但係都要1個鐘返到去
53X Full fare $6.2
天水圍<>元朗 $4.3
天水圍<>屯門 $5.8
欣田 <>屯門 $ 4.3
元朗站 > 屯門站
http://bit.ly/2S9tbn9
元朗站 < 屯門站
http://bit.ly/2S9Bcsg

元朗站 <鳳翔路><景湖居><天恩邨><天澤邨><石埗村(洪福邨)><欣田邨><建生邨><良田><山景><屯門IVE> 屯門站

VIP ? 屯碼? 元廣? 天耀?
WFC
so far 幾個建議
呢個最好笑

28 公里收 6.2
狗:禾261x 元朗屯門特快都係6.2咋
咁三聖~麗城廣場 直車返元朗國點算(除咗$16/18)
610s 自由行
49X直頭要拆線算,出荃灣頂閘入沙市行大運
46X可能要做到葵芳,唔係47X會做死
40X晏晝去到葵興又係落哂客,可以減少少

成堆城隧線架架都鬥慢,望落就近,但周圍停站慢到大西北都返到了
前76K?
有無人知告士打道搞邊科
入咗就唔慌有人坐全程
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞