連登巴膠怒屌警暴製亂暨W1三度減班專區

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
唔明點解西瓜波D乘坐感好似坐緊5.5噸咁 其他廠都無咁垃圾 (但偏偏西瓜波最大間)
同青衣一樣 條條線都仲維持90年代設計全部要經荃灣堆站 明明人口比90年代多左成倍
明明以前龍蘭都年代避震最舒服係龍(小多仲正)
一到冷馬就即刻跌watt
柴小人表示好撚掛住8頭龍

飛東廊又得,爬柴斜又得,避震又正

無得輸,而家冇一款車做得番呢個效果
仲要比73B打劫12.8運櫈
咁樣改 聽落幾好
唔知有冇城記高層睇到
常住人口叫夜間人口,要睇日間人口,青衣同將軍澳純住宅區多,作為睡房社區/通勤鎮冇咩吸引力,居民大部分去旺區活動,人口流出比較單向,有客量落差
(唔係支持佢)
咪係
本身青衣就已經可以行幾條主要幹道
可以好快去到新界港九唔同地方
啲車係都要經一經荃灣先

青衣仲有個問題係差唔多條條線都兜哂成個青衣先出去
一條山上一條山下咁難咩
以前真係唔介意坐Dennis
而家見到西瓜波都唔想搭,震到開花都未落車

當年仲有MCW
8頭龍咪又係拋到仆街
8頭龍同而家啲垃圾mmc兩回事
唔明點解歐5歐6車架架坐落都有想暈既感覺 明明以前熱狗歐一歐二冷馬都好舒服
服務時段又短,
又單向停大窩西支路(最好雙向唔撚停)

73B個concept本來幾好,
成件事越改越on9
多謝陳灶良死都拉73B入大窩西
柴小88X開回程

有車就開足82先啦
以前啲車停得急好多 成日未停就彈開頭閘 但都唔覺暈 而家咁chok法真係兩三個站就頂唔順要企下先得
https://lihkg.com/thread/1795543/page/1

熱烈慶祝發現自己一直被進城鄉下妹視作備胎工具人5周年

進城鄉下妹在FB道:一早就被男友搞醒😫

下低有朋友回覆:點搞法?
她回應:100分(暗示已中...)
另一人回覆:好爽
她回應:對的

然後我就FB兵目前🥴🤦🏼‍♂️😩
禁錯負評
102 用八頭龍喺電車路左穿右插,同MMC真係差天共地
算把啦,大家都唔想做流水線...
43C早繁班次會改經西廊直出旺角,下繁不變
唔停美孚
MCW真係唔知有咩好, 除咗康都上斜快
椅墊夠挺身
上層有個單丁位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞