連登巴膠怒屌警暴製亂暨W1三度減班專區

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
拉去中港,同242X大重疊,唔加到$8.1/8.9,點對得住自己
條30x拉入如心真係衰過唔改,一出一入最小多10分鐘但客仔5個都無

大河道見部TE躉同如心見部高載蛋,上層窗口位單邊都坐唔滿
早期Olympian裂陣都多

Turbo M打柴就係時間問題
但同期得呢款車塞得落LT10A/6LXDT
玩到大欖通車都算係咁
剛剛試搭286M, 太子道東東行無跟通告去到坪石調頭,反而轉咗入彩虹道,全程無塞車大約兜咗8分鐘
倒走埋荃灣市前段的客,唔知咁樣改一改厹會蝕幾多呢
兜坪石邨通道唔得咩,好似111咁
出坪石總站有燈,單係74X同89D呢兩條線足以塞死邨內通道
同埋管理果邊未必俾咁樣改路行
六幹幾時起好
上網睇過要三年之後...
馬屎群做乜鬼有咁大粒花生?!

雖則我係中伏飲食區做整左粒笑話花生
嗰個係將藍隧道,跟住跨將軍澳橋,再之後 CKR + KTD T2,實要2025之後
噉都會塞清水灣道,同埋大老山落右線之後再有彩虹交匯處地面車線匯入要cut 3線
講起 LT10A
係咪巨龍(不論冷熱) 都有用?
真LT10A只係得銀柱AD用過
其餘係LT10-B245

而Euro 1款L10已經有齊aftercooler
技術上唔會再細分LT10/LT10A
只係水牌上
一個引擎,各自表述
早期康偈的確好難分, 聲又一樣
只係記得有前輩講過, 利蘭一定係歐盟前LT10, 富豪一定係歐一 LT10, G牌冷氣巨龍係歐一
幾蚊豪俾佢囉,242X得兩班咁大把,送車尾要落美孚轉車再碌長沙灣道唔係人人可以接受
43C咁改法,全條線同242X合併,維持現有43C服務時間,應該最大改善
大家都係L10引擎,唔駛分咁細
最難分都係馬力大細

但B282呢個版本
應該得歐前先有

歐一都係B245同B252分別
但實際上都係同一副野

不過直到而家
最神奇都係Volvo副TD偈
執過後,可以好力過同期LT10車先係神奇
以前182用新車 GP牌3AV, 上斜要熄冷氣
康都把聲真係好J到呢,記得以前93A將隧特車上將隧可以係中線過哂啲3N, 3BL,去到隧道口先cut線入隧道
頂閘都可以係寶琳路逢車過車,真係好撚勁
真係勁爽 細個成日搭93k 好唔鍾意巨龍同白板 一架慢到死 一架就有冷氣仲熱過無冷氣
當年九巴買得40架真係太少
講真佢專 for將軍澳線, 40架比93A 93K都未必夠分
以家MMC閒閒地上平斜一樣熄冷氣
循例擺落去啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞