連登巴膠怒屌警暴製亂暨W1三度減班專區

1001 回覆
6 Like 1 Dislike

不孝子名單
1 秋本(不孝教教主)
2 潮乜春/CHiCO最高!!!(不孝教首席教徒)
3 薯仔邊忽好食
4 GK9094
5 141906
6 換襪喪志
7 小獌
8 雜近評
9 seohyunbb
10 IFC天台
11 蓮尼住
12 Jack_Galaxy
15 點火石
16 未雨稠膠
17 訓啦!_好樣
18 寶馬七系好長
19 人大陽痿會
20 7_仔
21 逢二進一郎
22 月滿軒尼詩
23 星期5真好
24 其龍怪

(偽)不孝女名單
13 安娜
14 屯門詠池

三毛名單
1 R730
唔好靜靜雞del個名

以上名單請永久置頂 直至找數為止

年輕人,係咩促使你做不孝子?係愛定責任呀?

係無圖呀屌你老母

忠告: 不孝可導致陽痿 唔想榜上有名,咪做不孝子

萬能Key:
1. (路線)班客搭XXX/行路都得啦,係佢地咁鍾情巴士
(地方)真係好令人討厭,條條線都用幾十部車霸咁多資源,搞到其他地區唔夠車用,應該全部減一半用車量就差不多
2.你屋企樓下有全日(目的地區)線就唔好係度講風涼話,係度盲反 !!!!!
你唔用(路線)唔代表其他人唔需要搭,否則為什麼區議員和(當區)居民要不斷爭取
3.(___M/___K/鐵路接駁線)係阻礙(地區)巴士路線發展的絆腳石,最好取消左佢,做好對外巴士服務
4. (___M/___K/鐵路接駁線)係所有地區的巴士發展絆腳石,給巴士公司和運吉 hea 做當區巴士線的籍口
5. (起點)可以去(地方)搭(路線),步行也不算行太遠﹗
6._(持份者1)__ (仲有呢度某些人)對__(地點A)__存有歧視及欺凌態度,鐵證如山,甚至早在__(時間)__前已經出現,咩野__(對居於地點A人士的戲稱)__論,不攻自破。
唔認同唔緊要,歡迎拎數據拎道理黎插到我口啞啞。拎唔到既,可以唔出聲唔使理我。又要出聲,又剩係識含血噴人人身攻擊,咁叫高質素既討論?
除左含血噴人人身攻擊同留低個負皮,還有甚麼板釜?
7.呢度部分人只係識盲(反?)__(路線)__ ,盲反__(地點)__巴士線,非理性討論,毫無建樹,一 D 出色都無
唔高興,意見不合就只係發惡話飛走__(地點)__,毫無建設性
8.總之任何反對改善__(地點)__巴士服務的人,就要被聲討
9.其他人要求改善其他地區服務就得,我地提出改善__(地點)__巴士服務就講乜都唔合心意,根本就係盲反

統計歷次因應特別交通安排下W1情况🚩

⚠️改道
✅止蝕
❌無法止蝕損害民生
📯止蝕後恢復虧蝕

*只能記錄W1有特別交通安排之日子,如有遺漏請見諒

6月9日 民陣103萬遊行⚠️
6月12日 草案原定恢復二讀 包圍立法會✅
6月16日 民陣200萬+1人遊行✅
6月17日 佔據夏慤道✅、包圍特首辦
6月21日 包圍狗總✅
7月1日 民陣55萬人大遊行、佔領立法會✅
7月2日 佔領立法會✅
7月7日 九龍大遊行⚠️→✅
7月8日 7月7日人遊行清場✅
7月20日 「守你老母集會❌」 (新城市自發集結)
7月21日 民陣43萬遊行✅ (噴支徽、元朗恐襲)
7月28日 港島追究開槍大遊行✅
7月31日 颱風韋帕襲港✅(東區法院聲援)
8月2日 公務員集會、醫護集會⚠️/(包圍馬鞍山警署)
8月3日 九龍大遊行✅、兩佔紅隧、快閃黃大仙(掟支旗落海)
8月4日 將軍澳大遊行、港島西集會、各區快閃佔路✅
8月5日 大三罷、七區集會✅
8月11日 維園集會、深水埗遊行、各區快閃佔路✅(布袋彈致失明、北角荃灣遇襲、葵芳站內發射催淚彈)
8月16日 「旅遊業界遊行❌」、「英美港盟,主權在民」集會⚠️
8月17日 光復紅土、「暴力救港守你老母集會❌」
8月18日 818和理非「止黑暴,制警亂」180萬人集會✅
8月28日 婦團反送中MeToo集會⚠️
8月31日 市民港島自發大遊行✅(太子站懸案)
9月8日 香港人權與民主法案25萬人大遊行✅
9月15日 市民港島自發大遊行✅
9月28日 雨傘五周年、反抗威權迎接黎明集會✅
9月29日 全球反赤納粹大遊行✅
10月1日 國殤日✅(暴徒發射實彈)
10月4日 市民自發反緊急法遊行✅(港鐵全綫暫停服務)
10月5日 市民自發反緊急法遊行✅(被宵禁、港鐵大半暫停服務)
10月6日 市民自發反緊急法大遊行✅(的狗殺人)
10月14日 香港人權民主法案集氣大會⚠️→✅
10月20日 市民自發九龍區大遊行✅(暴徒襲擊清真寺)
10月27日 追究警暴 連繫穆斯林 守護民眾 與記者同行 集會✅(九巴905線被催淚煙擊中)
10月31日 哈囉喂九官面具夜、暴徒封鎖蘭桂坊✅
11月2日 維園區議會選舉聚會、和理摺紙鶴、美國人權法案集氣大會✅
11月11日 黎明行動✅(暴徒再開槍傷人)
11月12日 破曉行動✅、中大保衛戰
11月13日 晨曦行動✅、多問大學宣佈提前結束學期 (上水藍屍殺人)
11月14日 曙光行動⚠️→✅ (鄭若驊仆街)
11月15日 旭日行動❌、退守中大(委任懲教為特務暴徒)
11月17日 理大保衛戰、願祢榮光歸香港集會、東歐巨變30周年集會✅
11月18日 📯理大保衛戰、九龍開花(油麻地人踩人)(高院裁定禁蒙面法違憲)
11月19日📯理大保衛戰、(理大救人&朱媛疑雲)(美國參議院通過《香港人權與民主法案》)
11月30日⚠️(1400)中環 中學生 x 銀髮族集會
12月8日✅維園 民陣國際人權日集會(1500停航)
希望無秋本selfie圖
臨近聖誕又諗起你喺屯元天送薄餅
反而我係諗起進城鄉下妹同烤肉店老闆送頂綠帽俾我 備胎工具人在FB兵目前😫
過手癮
第一次見秋本嘅圖係有正評 仲要多過負皮
批左,但唔派
求其搭一條線去旺角轉33A/37
尖沙咀碌到美孚
點解冇車用西廊渡船街入口
搵方法去到西隧口然後930
剩係見277E有時會出
其實277X都行得嘅話74X應該都冇問題
出口:
西九龍公路:直達尖沙咀
西九龍走廊:直達旺角鴉蘭街
就係咁簡單,渡船角同油麻地向西有咩好特快,向東窩打路道先被逼經
入口:
過一個路口已經欣翔道上連翔道喇,除非你好想做美孚
大埔道同龍悅道算唔算冇好好善用
118條龍又排到瓊華
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞