連登巴膠怒屌警暴製亂暨W1三度減班專區

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
新西都無靠268X,63X,69X,60X
W1出埋Cityflyer連1個Give a fuck嘅人都無
見到呢句真係好心Up

另外呢個禮拜見到五六次人力車 直頭衰到一個客都冇 今日見到最多人個班係兩個人 真係等執
再封多次cht
H1/2客量好飄忽
仲有遊行散場用途
中環去沙中
冇982X 985
又忍撚夠 182
除咗 W1/914 > W3 仲可以點
天星》280X
88r>80k/89x
係咪知到我用儲值卡210蚊夠玩6個月 圍返每月35蚊 每月都開30日真無限上網plan 首20GB行21M其後2M都夠睇YouTube 同時包呢6個月合共1280分鐘通話 就即刻巴士冇晒WiFi
想講記而家好多wifi 都壞咗
不過算啦已轉Smartone
係喎唔記得有88R
九記裝完都唔理唯有有客投訴先會整吓
ATSE直頭一向冇wifi⋯⋯⋯⋯

Ps. 渣車有咩值得開live? 推車就話開live啫
SMT都渣左好多啦 聽地盤甜谷啲師兄講用SMT用到屌晒鬼 話係就穩定 不過稱定地慢囉.......

之後我分享左我自己玩儲值卡心得就個個讚👹👹👹👹👹
當你係捱完兩年csl 再轉去Smartone 就唔會咁講架啦
唉鳳plan 382蚊得10GB 仲要聲稱全速實際未爆都得14M速🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾

續約offer 178全速真無限.......我用儲值卡35蚊一個月唔好?
月票撚仲可以
934>49x/48x/43x
H1/2前排都係咁改 又改短九龍行海傍
改完之後都係無起色
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞