連登巴膠怒屌警暴製亂暨W1三度減班專區

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
你諗多左
我估A33會反轉行、變青龍頭開
反而A33X/A36/A37會點重組就要睇,因為膠talk有人度過里數,A33X跟而家屯門區走線前提下改經屯赤里數會大減,只可以收到$18個幾、偏偏龍運係想繼續收足$27.7
拉埋去洪水橋囉
或者可以A36/A37承包埋A33X
欖隧就交比A43/P

個人估計A37都會反轉行
洪水橋尾站上公路
係咪有20分鐘用來兜將南
咁又冇
因為尚德d燈爛哂
將南d燈爛哂
巴士即刻快左好多
將南唔係問題,因為N29天生係將軍澳線嚟
啓田道同樂富總站先係問題
屌你老母10分鐘之後部車會走返去同一個位
多謝各位
返到香港有架車可以用黎思考人生
濕鳩龍運
博覽館散場車竟然諗到將荃灣同沙田縛埋嚟做, 簡直離撚哂譜
東涌計一定過兩個鐘
之前坐機場嗰班係01:28
到觀塘係02:40
之後轉N293/N691
ETA返到康盛係03:25
建議景林/坑囗巴打跳102S
X47又係閪
去大埔, 但離開青嶼之後, 頭站竟然係大圍。都算啦,你落到沙田, 又唔順住停埋禾輋瀝源, 嗰度阻得佢車程幾耐??
正因為N車咁暢順都要成粒鐘
日間都係搭返A26, A29穩陣
N691同理
試過叫朋友去將軍澳道跳N796
我相信A33X被斬件由A36同A37分別吞併機會大D,咁樣保証A36同A37都一定夠里數收$27.7、又可以平均客量令A36/A37更爆,滿足公司想部部車都頂哂閘先上公路願望

估計
A36:現有路線過型點I後上公路、落屯公後吞併A33X兆康良田段
A37:天慈開反轉行到洪水橋後到富泰,吞併A33X原富泰同屯市安友
可能佢見瀝源禾輋一向都無E/A車服務就覺得唔使俾個站佢
大家星期日有時間,記住加入香港金融業職工總會做會員呀!

我哋可唔可以為大家發聲,可以做到咩地步,全靠會員的支持

冇會員,政府點解要理你呢,資方點解要理你呢...

所以唔好等,今日就加入啦

PS: 就算唔係金融界的同業,都麻煩like and share,俾多一個人睇到,就多一分機會團結同路人,拜托拜托🙏

#香港金融業職工總會
#香港金總
#HKFU
#收會員

https://www.facebook.com/107457800635080/posts/159723118741881/?d=n
有, 去馬鞍山嘅 NA40
定線果個計數專家...
淨做荃葵點都收唔到$35呢個價咪用沙田線中途停站呢招
不如用大埔車嚟縛啦,順便疏導73x
FYI
0015東涌
0153先到將鐵
諗起R42
岩岩篤完google map
發覺除左A33X
連A33都要兜幾兜先收得返$18.9
莫講話收$27.7
我諗佢同A38合體算數
將軍澳機場車死都要痴東九做本身已經嚴重過時
不過城巴依然唔覺得重組
反正都核突咗咁耐唔差在等埋將藍隧道/6幹通車先重組成埋九龍到機場嘅線
城巴似乎打算泵密幾條主幹路線
其他開30/60擺係到算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞