連登巴膠怒屌警暴製亂暨W1三度減班專區

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
狗:多謝幫襯
73x 74x客量係比以前多,尤其港共大攪東九龍商貿同荃葵青商貿區 返工客假日出街客都多左

大埔6條吐公線,72x客量算好肉酸
諗下正下繁271返大埔有接近一半班次係唔識頂閘已經見到倒左好多客走 半島特車撞上正車就好大機會坐位都坐唔滿上公路

狗西整條271x又係做唔起,面書已經有人話俾多$1但換來快唔到271幾多
73x 75x一向都係狗西大埔收車首選
10幾年來,呢兩條西線日撚日收車趕客走 收完車就整幾部直梯車出來獻世
72X直頭越做越衰,
旺角2個站養全家,
而家多人罷鐵唔知有冇好啲
都見過有人坐290轉A31/A32,然後唔識轉車
「賠番畀巴士公司囉,沒打算向保險公司索償!」
大埔三條全日西九線都唔算太標清,尤其72 生客搭一次就無回頭

剛才長廣1515開果班72 要1637才到廣褔道 估計呢單要90-95分鐘先行完
唔標青嘅3條,唔係計埋271啊嘛?
收工時間跌咗啫,但夜少少仲係爆到九彩
如果同73x 74x 307比,日間非繁271只可以話幾好客但唔算好突出 呢兩年客量見到跌得幾明顯
咪玩咩青沙272X取代72X了
72X改道用太子道西轉入彌敦道啦(即係87D/281A咁)
上年RDP提左呢樣,唔知下文
佢有車都踢去做空氣線796P,796X脫班WFC
https://www.hkitalk.net/HKiTalk2/forum.php?mod=viewthread&tid=1157106&extra=page%3D1&mobile=2
「固定」最後成班part time/主任玩完紅色跳去玩橙色
以「神獸」車型吸引兼職車長上班,填補原本欠人而停開班次,此情況在沙田廠十分常見,而且成效顯著。
根本成班友都係為咗益車
話口未完已經出廠
40X-P11
重點都係點樣拉返班客搭72x
有乜理由一條旺角線客量仲醜樣過75x
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞