連登巴膠怒屌警暴製亂暨W1三度減班專區

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
譚爾培表示,他家住馬鞍山,閒時徒步由馬鞍山走到西貢或科大,欣賞沿途生態,漸漸與西貢北結下不解之緣,因而在區內參選。
譚認為,除了重組及規劃陸上交通外,西沙路一帶亦有碼頭,他認為可研究安排船隻接送居民,以紓緩陸路多車問題。
良田+大興+兆康/54區
碼頭+富泰景峰+置樂
安友+屯公三站
屌你老味觀塘道提早喺中午已經嚟料
迴旋處塞返九龍灣
話口未完,膠talk見到29/12開始新城會係香隧同瑪麗有新轉乘計劃,睇落似係全面做補差價轉乘

咁樣的話,最終結局應該會係75取消、90/97/590 cut剩兩味
934荃景圍天橋轉車站
呢樣真
而家新城已經要靠大西北同機場養全家都唔夠貼,再整月票令佢大西北收入減少等於叫佢死快D
港島整月票就算把啦,整完都唔見得會回流、死因在於D人塞車塞到怕
開埋南港島西線
連薄扶林道 香港仔線都可以趕盡殺絕埋
星期五加聖誕節
根本香港就多人到爆
果次尖沙咀去深水埗
費事行去搭地鐵
結果搭6 搭左成粒幾鐘
港鐵公司宣佈,東鐵綫大學站由明日起重開
九巴87K、87S、272A、272K、289K及小巴807A、807C、808S、807X等將恢復正常服務
同日起,科學園來往大圍站及烏溪沙站來往大埔墟站的臨時路線82D及274S則會停駛
小巴根本無停過
大學站咁快開得啦?

又話同重建無分別?
最新技術: 兩個月起到一個火車站
根本49X就要拆番開
一條線直飛青衣(就好似49P)
另一條線就去到橫窩仔街 總站就搬去海濱花園

連249X都做得起 49P雙向全日點會唔夠客 仲要有城隧轉車咁方便

另外249X就應該青衣站>宏福花園>翠怡花園 再上涌美 去到長康行番原路

長亨就可以交俾E42
安湄樓就俾番49X做(或者行去青衣城搭)

順便再屌狗公司 249X幾時先肯行番昂船州大橋
202同2號一齊開
最後係鴉蘭街都係相遇返
如果直飛青衣唔得,經大河道天橋會慢幾多?
2號石硤尾街/白楊街係咪應該無上落?
本身就一條直線,不過要上落客
燈位應該2號多少少時間?
亦都可能係旺角落橋有啲塞所以抵銷返
蘇屋去到西洋菜南街落車都係上得3個人
仲要有個啊婆係麗閣落車
都無eta,點等
巴打上1925個班?
今日2號收車好似幾嚴重
如果經大河道天橋 其實姐係都係要經橫龍街呢個塞車黑點
所以一係就唔經荃灣 一係就經番依加荃灣4個站
因為眾安街都係客倉黎

如果唔係我知佢係25 55咁開我都唔會走去搭
開咗幾日都仲未有eta半個鐘一班真係搵鬼等
不如問下沿途居民想唔想打回原型算
202又快唔到幾多,頂盡都無10分鐘?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞