『薪火post』BNO續期資訊 (72) 後果自負。後果自負

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
LM
大家張證件相係自己用手機影定出面影相舖影呢???
我呢兩日都係咁諗
上個post有個巴打同我同一日document received & application being processed ,佢已經approve 咗,我仲等緊

我諗佢哋唔係跟文件接收到嘅時間嚟處理
留明
有錢就俾錢攞核證副本,無錢就清晰底面彩影,自做文件成A4 size印出嚟,要補正本先俾正本佢,因為沒收咗皇冠頭正本,好多時佢哋覆話所有嘢已俾返晒!但第二次問攞正本,就肯肯定個pe收咗文件先批你,所以就算有事,都可以追瘦佢,好過一開俾咗唔見咗,無人認頭而不了了之!
無詳細list講個信字,你照簽啦,需要更多資料時hmpo會搵你。
話咗慢少有失
沒收係一次都嫌多,呢度唔止一次,有錢去政府攞幾多都得,無錢手機機完彩印出嚟,自做文件亦得,會補時先再俾正本會安全啲。
聖誕前....聖誕前....到手!
兩樣都得,手機影最緊要背景平,清晰無背影!
手機ok啦
保守黨大勝
一向都係,求其攞到就做,當太多時一定係咁,我以前工作經驗俾我知,無人理次序,只求就手!
英鎊升
LM
拎到記得多謝uncle
依家d人咁串既咩
做到炆
你係咩case 先?
我係彩色copy, 16號dhl 收bno
每日多批一千,收表可能仲多,lost case無數,處理部門人手不足手腳慢,日日無數香港人過嚟聯絡,而合資格申請人仍未過十分之一,情況只會不斷惡化!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞