『薪火post』BNO續期資訊 (72) 後果自負。後果自負

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
要Print 幾耐?😭
我怕佢地聖誕就放慢手腳
無話邊樣一定得, 係睇幫你處理果個人既心情
我就print HSBC信用卡電子月結單就得左
成堆文件全部都係副本無比正本
DHL有無人試過用LOCKER收? 定係一定要速遞中心真人簽收?
不如打熱線搵善解人意嘅客戶服務主任,一定能解決閣下心中疑問。
從我七月收到新續領BNO後,已經前後幫五個朋友做副簽,當中有四個已經成功收到新passport,所以完全唔覺幫真正認識朋友副簽有乜問題,又唔係簽一千幾百個黎搵錢!你朋友太多慮喇!
Why not
ip 都唔駛Check,希望屯門可以立國
西鐵線變歐洲之星,橫跨幾個國家
屯門國,元朗國,荃灣國
嘩....乜你D 進度咁快既....
特快批核
其實如果齊件又有寄埋舊 bno 過去,
由 received 到 approved 兼 sent out,
3日算係正常時間
事實上係得30日
唔得 試晒樂天mart即時退 橙機Global Tax 藍機Kisok都唔得
其中得藍機會Scan到GBN但都唔俾你退稅
Locker收 輕鬆 但合作商啲櫃好隱蔽
我一月份去再試下
我好記得退到係因為我第一次係柒柒下退左現金
齊文件又唔係lost case/included child case一般兩三日就批
我轉左LOCKER, 因為公司樓下就有一個
你用咩寄去uk ?
5號你心比錢, 9號HMPO已經收到
想問下有無懶人包要寄乜
想一次過 寄哂,唔想後補又後補
無,每個人都唔同,佢要乜俾乜,唔好俾多餘嘢,交唔到寫信解釋,同埋睇doc多一次保平安!
即係要做完網上份野 先知要比咩過去?
係,填晒野比晒錢佢就會比個清單你執
唔該...想問下countersign form唔摺得但係巢左少少得唔得?有少少痕咁,我冇摺但係放入袋嗰陣整巢左......
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞